kapı kolonları yardım :((

keekoo

Yeni Üye
öncelikle merhabalar 05 model 1.3 doblom war kapılardaki kolonları deiştirmeyi düşündük we lg las-6520 aldık lakin eskilerin mıknatısları bundan ufak bunlar oraya olmadı sizce napmalıyım?? arkada jbl 1000 lik woofer war kabin olayı o yüzden düşümüorm (anfi yok arkadakı kolonların bırınden aldk wooferın girişini şimdilik calışıor öle) sizce lg leri napmalıyım bana bi akıl werin 😡

kolonları geri vermeyi düşünmüorm zaten netten alındı yardımlarınız için teşkler

keekoo tarafından yazılan metin:
öncelikle merhabalar 05 model 1.3 doblom war kapılardaki kolonları deiştirmeyi düşündük we lg las-6520 aldık lakin eskilerin mıknatısları bundan ufak bunlar oraya olmadı sizce napmalıyım?? arkada jbl 1000 lik woofer war kabin olayı o yüzden düşümüorm (anfi yok arkadakı kolonların bırınden aldk wooferın girişini şimdilik calışıor öle) sizce lg leri napmalıyım bana bi akıl werin 😡

Hoparlörü arka taraftan sığdırmak yerine, ön taraftan gömerek vidalarsan yarım santim avantajın olur. Mıknatısın sığmama sorunu zaten olamaz, Hertz değil ya bu eni genişliğinden kısa kalsın. 🙂

Arkadaki kolondan kalkıp 100W üstü RMS çekmeye çalışmanıda anlamış değilim. Kim kurdu bu tesisatı breee 🙂

O bası iptal et amfi alana kadar, sistem kablolarının canını okumayı geçtim, hat üstündeki kolona zarar vermeni de geçtim, teybin çıkışını yakarsın!

Tavsiyeler;

1* Sağlam bi tesisatçıya gitte, güzelde hoparlörün montajını yapsın.
2* Düşük güçlü de olsa bir amfi alda, temel tesisata bass zarar vermesin.
3* Bilgi almak için, önce kendini tanıt, bi tanışalım kaynaşalım, sonra tüm sorunlarını halletmeye çalışırız. 🙂

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
doblom ön kapı döşemelerini kendinmi söktün kolon takmak için ??

DobloM için sadece motor kısmında yardıma ihtiyaç duyarım. Geri kalan herşey için sorumlu benim.

Kesinlikle tesisatçıya el sürdürmem. 🙂

Back