kapı kilitleri

tusuga

Azimli Üye
2012 model fıat doblo 1,3 safeline aracım var. aracım ilk keldiğinde kapıları anahtarla uzaktan kumanda ile açtığımda kapılar açıkken ön kapı kilitleri açılıp kapanmıyordu. ancak 10-15 gündür kapıları uzaktan kumanda ile açtığımda ön kapıları tam olarak geri açtığımda merkezi kilit kendiliğinde kapanıp açılıyor tabi kapı açık olduğu için de kapılar kilitlenmiyor. daha önceden bu şekilde bir şey yoktu. acaba bu bir arızamı yoksa herhangi bir ayarını mı değiştirdim.[fpnotice=good]

2012 model fıat doblo 1,3 safeline aracım var. aracım ilk keldiğinde kapıları anahtarla uzaktan kumanda ile açtığımda kapılar açıkken ön kapı kilitleri açılıp kapanmıyordu. ancak 10-15 gündür kapıları uzaktan kumanda ile açtığımda ön kapıları tam olarak geri açtığımda merkezi kilit kendiliğinde kapanıp açılıyor tabi kapı açık olduğu için de kapılar kilitlenmiyor. daha önceden bu şekilde bir şey yoktu. acaba bu bir arızamı yoksa herhangi bir ayarını mı değiştirdim.

2012 model fıat doblo 1,3 safeline aracım var. aracım ilk keldiğinde kapıları anahtarla uzaktan kumanda ile açtığımda kapılar açıkken ön kapı kilitleri açılıp kapanmıyordu. ancak 10-15 gündür kapıları uzaktan kumanda ile açtığımda ön kapıları tam olarak geri açtığımda merkezi kilit kendiliğinde kapanıp açılıyor tabi kapı açık olduğu için de kapılar kilitlenmiyor. daha önceden bu şekilde bir şey yoktu. acaba bu bir arızamı yoksa herhangi bir ayarını mı değiştirdim.

bu sorunum ile ilgili kimse bana yardımcı olmak istemiyormu????

siz değişriremezsiniz sanırım.aracınız garantili bir servise gösterseniz.sıkıntıyıda tam olarak anlayamadım.anahtardaki kumanda basılı kalıyır da olabilir mi?

valla ben de pek anlayamadım sorunu.

KAPILARI KUMANDA İLE AÇTIKTAN SONRA ÖN ŞOFÖR KAPISINI TAM OLARAK GERİYE AÇTIĞIMDA KAPI KİLİTLERİNDEN KAPANIP AÇILMA SESİ GELİYOR VE 4 LÜLER 1 KEZ YANIP SÖNÜYOR. SANKİ KAPILAR AÇIKKEN TEKRAR KUMANDADAN DÜĞMEYEBASIP KAPILARI KİLİTLERMİŞ GİBİ.... EĞER BUKONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM... BEN ARDAHAN DAYIM VE BURADA YETKİLİ FIAT SERVİSİ YOK .... O NEDENLE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

yazılarınızı büyük harfle yazmazsanız seviniriz.büyük harfle yazmak bağırma anlamına geliyor site kuralı.sorun şimdi daha iyi anlaşıldı.dediğim gibi kumandanızda sıkıntı olabilir.yedek anahtar ile kumandasız olarak kapıyı bir açın sorun devam ediyor mu bakalım.kumandalı anahtar yakında olmasın.

yazılarınızı büyük harfle yazmazsanız seviniriz.büyük harfle yazmak bağırma anlamına geliyor site kuralı.sorun şimdi daha iyi anlaşıldı.dediğim gibi kumandanızda sıkıntı olabilir.yedek anahtar ile kumandasız olarak kapıyı bir açın sorun devam ediyor mu bakalım.kumandalı anahtar yakında olmasın.

*tup*

Back