kapı gergisi neyle yağlanır?

263dbl

Azimli Üye
Başka Araç
Adı
Hakan
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Başka Araç
d3 aracımın kapı gergisi ses yapmaya başladı baktım üsütnde hiç yağ kalmamış hangi yağ ile yağlamam gerekir?

Bende wd40 kullanıyorum.

teşekkür ederim hoşbulduk aracım d3 sürgülü kapıalrım hem zor açılıyor hemde kilide takılınca kilitten çıakrtmak için baya bir uğraşıyorum bunun bi çözümü yokmudur? bide wd 40 gergi sesini kesermi?

bende wd 40 kullanıyorum ama gergi bozuldu ise açılıp kapanırken tık tık ses yapabilir yağlama ile bi nebze kesilir

@doblo vip premio
çok ciddi bi taklama yok daha önceki doblom çok taklıyordu değiştirmiştim

Ben fab.da devamlı kullandığımız sıvı gres ile yağlıyorum ve gayet de memnunum. 🙂 Ses kesici özelliği pek yok ama kapıyı hafif dokunmamla kapanıyor. 👍 Ses olmasın istiyorsan servislerin kullandığı beyaz gres yağı bulabilirsen sesi keser 😉

@MuRaT09 yarın beyaz gres alıcam peki sürgülü kapıları neyle yağlayım?

@hhd Benim kullandığım ürün bu ;
(link)

Sürgülü Kapılarım(D1) sıfır araç gibi açılıyor.Sanayilerde teknik hırdavat satan yerlerde sıvı gres bulabilirsiniz.

@hhd
Merhaba ailemize hoşgeldin lütfen profil fotonu oluştur

benim aracında aynı gergi bozuk istersen yağa batır çıkar yinede ses geçmiyor...değişmesi gerekiyor yan sanayisi iyi değil orjinalide 75 tl ve en az söküp takmaya 30-40 tl isterler dışarıda...bende yaptırmadım öyle kullanıyorum

Silikon gres diye bi malzeme var bundan önceki d2 aracıma rutin 6 ayda bir temizleyip tekrar uygulardım hiç sesini soluğunu duymadım şimdiki d4 aracımada uyguladım memnunum.

Back