KAPI DÖŞEMELERİNİN KAPLANMASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
doblomun kapı döşemelerini deri kaplamak istiyorum ve sizelere sorum olacak
1. manuel cam kolu nasıl çıkar
2.
lyrgb.jpg
işaretlediğim yerdeki soketler nasıl çıkar
3. deriyi baliyle yapıştıracağım iyi tutarmı

birde bagajın içini saç olan yerleri kaplamayı düşünüyorum orayada bali ile yapıştıracağım tutarmı ?

Sac olan yerlere tutuyor merak etme kapı döşemen eğer bu resimdeki ise gönül rahatlığı ile kullan bally yi. Tek kötü yanı 2-3 gün kokar... 😀 Manuel cam kolunun iç kısımda sekman var diye biliyorum. Soketler de Tornavida ile kanırtarak çıkar ama tek kullanımlık tasarlanmışlar. bazıları kulak kırıp geri takılmaz olacaktır. Sanayiden yedek almanda fayda var.

arkalar için korkum yokta önde cam kolları var o yüzden korkuyorum söküpte takamazsak olmaz soketler ne kadardı

dikkatli olursa sıkıntı olacağını sanmıyorum sen yap resimlerle paylaş bende kapı yanlarına kapmala yapmak istiyorum

biraz araştırayım abi sonra söküp bakıcam arka kapı döşemelerini

neyle kaplayacan kapıları bide nerden temin edecen o malzemeyi. ben bagajdaki çamurlukları halıfleks ile kaopladım on numara oldu yapıştırmak için balli kullandım 1 hafta felan balli koktu gerçi ama degdi güzel oldu. Kapıları kaplamak benimde kafama yattı yaparsanız resim paylasın bizde kopya çekelim..🙂

berat o kaplama işi öyle kolay bi olay değil bence o işlere becerin var ise yap kapı döşemelerin çöp olabilir

yapmak kolayda cam açma kolları ile soketleri sökmekten korkuyorum onları söküp takmayı becerbilsem iş olacak

hadi bakalım berat yapta fotolarıda ekle zor bi iş ama güzel olur cam açma kollarını bir yere söktür

haydi berat , hayi berat , haydiiiiii
tam zamanı , tam zamanı , şimdiiiii 🙂🙂🙂🙂

oğuz dogru söylüyor sanayide hiç arkkadaşın yokmu.
ben herhafta cumartesi günleri sabah 7 de bi giderims anayiye akşam 6-7 ye kadar artık esnaf beni orda çalışan biri sanıyor ama yok öyle birşey arkadasımın dükkanında takılıyorum işi öğreniyorum ve kendime çevre yapıyorum 😉😉 olayı anladın 😀

yazın bende sanayideyim abi senin taktik
söktürmeye gelince babam götürecek arabayı sanayiye bize biraz uzak bu durumda uğraşmaz

Back