Kapı açık sorunu ve aracı kilitleyememe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doblo89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doblo89

Daimi Üye
S'a can abilerim kardeşlerim. Bizim arabanın sağ arka kapıya bir hal oldu. Devamlı açık uyarısı veriyor ve aracı bir türlü kilitleyemiyoruz. Ekrandan kapı açık yazısı ve simgesi gitmiyor bir türlü. Bu konuda ne önerirsiniz. Teşekkür ettim Allahım razı olsun...

arkadım aynı sıkıntı banada oldu.
386hq.jpg

remini yayınladığım otomatiğin yerine oturduğu tırnak zamanla kırılıyor.kırıldığı zamanda sen kapı örttüğünde oynama yapıyor ve ekranda kapı örtülmedi diyor.aslında kapı örtülüyor.otamatiğin tınaklarını kontrol ettir.kırıksa değiştireceksin artık.

Şayet tırnak sağlamsa soketi bi contact sprey ile temizle yine faydası olmazsa değişmesi lazım.

Yorumlarınız ve yardımlarınız için Allahım razı olsun can dostlar. Galiba resimdeki otomatikte sorun var. En yakın zamanda servise gitmek lazım. Çok teşekkür ettim hayırlı akşamlar...

direk ona girmeden belki saçma gelecek ama bagaj iç (tavandaki) lambasına bak onda arıza varsa ondanda ışık yanar bana oldu uzun yolda perişan etti kapı kapanmıyor zannetim yolu öyle bitirdim bir baktım lambanın içindeki tırnaklar kırılmış değiştirdim sorun çözüldü

bendede oldu bagajtavan lambası açık kalmış aracı kilitleyemiyordum en az bisaat uğraştım sonra ışığın açık olduğunu farkettim..dedim ne alaka ama ışığı söndürünce sorun ortadan kalktı..

kapıdaki tırnak takılı kalmıs olabilir bende o şekilde sorun vermişti tırnak takılmıstı kilitlenmiyodu arka kapı

o tavan lambası ve tırnak bana bi aküye mal oldu...
2 gün ışık yanmış, akü boşalmış.
hala sorun devam ediyor. sanıyorum ki tozdan oluyor. silince geçiyor.. 15 dk sonra bi bakıyorum bişi yok..
bende akü boşalmasın diye ampülü söktüm 😀
ilkdefasında ve sonraki her problem asfalt olmayan tozlu topraklı yollarda peydah olmuştu..

taylan abinin olay bende de oldu. ben de bi anlam veremedim ama neden sonra lambaya takıldı gözüm. normal konuma getirince kilitledi bagajı.

Back