Kapasitörde en iyisi hangi marka?

Doblo53

Saygın Üye
Adı
Ekmel Yormaz
Modeli
Renk
GRİ
Piyasada bir dünya var kapasitör en iyisi marka olarak...

Kapasitörde marka olayına pek takılma bence tabikide çok ucuzunu alma. Önemli olan kapasitesi yani kaç farad olduğu. Buna göre karar verirsen iyi bir ürün seçebilirsin.

10799510_10205770166643024_1225131303_n.jpg

Beyler bende de tesisat var ama ben kapasitör kullanmıyorum ancak aküyle alakalı olduğunu biliyorum
Bende dbm2 desibel cihazı var onunla ölçtüğümde 135,5 desibel veriyor bayada kaportayı dans ettiriyor ama bi zararını görmedim kapasitörsüz kullanmanın sadece akünün önrünü biraz düşürüyor o kadar.

Farklı bir amacı yada farklı bir zararı var sa bilgirendirin bende alayım bari 🙂

Cihaz son ses-- klima açık --farlar acık vs vs---dik bir rampa cikarken denk gelirse sarj dinamosunada zararı var .. akü yetersiz kaldigi durumlarda devreye giriyor . Kapastör yoksada en az 90amper arabanın saglıgı icin yeterlidir 🙂

@Vensola

2 yılı geçiyor bu vaziyette gezeli tesisat açıkken en düşük müzik 3/4 hız desen 1,9 JTD sıkıştırdın mı gidiyor rampa felan dinlemiiyor 😉

Ancak aracın fiattan çıktığındaki orjinal akü sü bittiğinde direk 90 amperlik akü taktırdım sürekli 90 lık takılıyor 90 lık tan aşağıya düşmüüyorum 🙂

@ToeXicT
Zaten cikamaz demedim sarj dinamosuna zararı var dobloda cikmaz diye bir kural yok cikamayacagı yerde yok 🙂

Back