Kalsinmi yoksa cikarayimmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maqdu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maqdu

Daimi Üye
Adı
Kamranv Hashimov
Modeli
Renk
Curuk Vishne
Merhaba arkadashlar. Fikirlerini cok onemli. Guzel olmusmu yoksa
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Gayet güzel görünüyor.

elinize sağlık.değişik ve güzel.

İyi bii çalışma olmuş ama kırmızı olmamış gibi bana göre.

Gayet güzel bir çalışma hangi aşamalardan geçti nasıl yaptınız belirtirseniz daha güzel olur.👍
Bencede kırmızı iyi durmamış 😉

Evet güzel bir uygulama ama renk olmamış

Magdu çalışma güzel ama senin Araban koyu renk beyaz ışık kullansan nasıl olurdu.

@mesut170
Benim araba kirmizi abi o yuzden kirmizi reng kullandim. Beyazami geceyim?

@2012 doblo premio
Araba kirmizi da onun icin kirmizi secdim.

@cengiz522
@m_ates27
Bende arac kirmizi. Farlarin da isgini koyu limon rengin beyazla gitmes dige duwdum icin kirmizi kullandim. Limon sarisi nasil olur acaba?

Gardaşım benım araç arkasında devamlı kırmızı işik gördügümüz için algılarımızdan dolayı kırmızı işik önde iyi gitmiyor.

Kardeş bütünleyici / tamamlayıcı bir şekil verirsen bence daha güzel olur. Örneğin panjur içine boydan boya ucları denk gelecek şekilde kırmızı led devam ettir. Buda benim fikrim. Yaparken ledler direk insanın gözüne değilde içe bakarsa karşındakinide etkilemez...
Nacizane fikrim tabi.

@Maqdu
Kırmızı aracta kırmızı renk bence boğmuş. Sanki beyaz daha yahşi durur.Ama yinede zevk senindir.

@mesut170
image.jpg
Bitmish hali. Nasil gorunuyir? Olmamiw bence. Rengi guzel digil. Siz ne diyirsunuz peki?

Kırmızı çok boğmuş göstermiyor bencede beyaz 👍👍👍

Gündüz farklı durmuş ama ben de beyaz rengin daha çok yakışacağını düşünüyorum. Uygulama adımlarını da belirtirseniz bizde planlarımız arasına koyalım 🙂

Back