Kalkışta Titreme

sercan616788

Azimli Üye
Adı
sercan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2009
S.a aracim 2009 Doblo safline 1.3 multijet dün baskı balata bilya ,şanzıman takozu değiştim motor takozlarida normal olduğu söylendi ama hala ilk kalkışta ve geri vites kalkışında hala titreme var nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

@sercan616788

Devir saatini yukselterek kalk. 1.3 un torku az geliyor alt devirlerde

Normalmi peki bu durum böyle bişey yoktu ilk aldığımda yani önceden normal şekilde kalkabikiyodum titremeden

@Ormancı
1.3 ile alakası yok.Baskı balata güçlendirilmiş olmadığı zaman ısındığında titreme yapıyormuş.Titremeyi motor soğukken yapmıyor değil mi?

@sercan616788
Baski balata degistrdim diyrsn ustam setmi aldin yoksa baglatami degisti .kalkis titremesi baskinin ortasi yegildi zaman yapar buni baskayama sebebi olmaz

Sogukkende ısınınca da yapıyor

@sercan616788
Benim basim geldi cnku

@sercan616788
Yapr baskinin ortasi gtmis degistimi o

@sercan616788
Set halinde değiştirmediniz mi?Baskı balata ve bilye olarak?

Baskı balata bilya set olarak bide şanzıman takozu da değişti dün değiştim daha

@sercan616788
Baskı balatanın markası nedir?Kutu önemli değil parçayı nereden aldınız?

@sercan616788

Dosyalar

• 20170507_105254.png
    20170507_105254.png
    71 KB · Okunma: 60
Değişti takım olarak hepsi

Bunun ortasi gtti zamn titreme yapar

Sıfır takım aldım arkadaşlar komple

@sercan616788
Ozamn usta syle hyla titreme vr parcada hata var ne marka takilan

@Ahmet5353
Ben önceki aracımda(marea 1.6) baskı balata ve bilye değiştirdim sanayide soğukken titreme yoktu fakat araç ısınınca kalkışta titreme yapıyordu.Sonra öğrendim ki baskı balatadan kaynaklandığını.Sanayide bir ton yan sanayi yedek parça.Bu arabaları perişan eden yan sanayi parçalar.

Valla doğru diyorsun orijinal diye taktılar bide

@sercan616788
Kutusu valeoda içindeki nedir?Yetkili servisten baskı balata ve bilyenin malzeme fiyatını sordunuz mu?

Back