kaç kg yük taşır

gökhan6767

Azimli Üye
Doblo
Adı
gökhan
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2012
Renk
KAHVERENGİ
sevgili dostlar;

2012 1,3 doblo kullanıyorum daha cok aile aracı olarak kullansamda, 450 km lım bir yolculuk için max ne kadar ağırlık olamalı araçta ? bilgilendirirseniz sevinirim. iyigünler

Lastiğin yük ebadına ve ruhsatta yazan maksimum yükleme kapasitesini geçmediğiniz sürece istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz. Devrinde kullandığınız sürece rampalarda çok fazla düşüş yaşamazsınız.
1 tona kadar taşıyan duydum ben.

Lastiğin yük ebadına ve ruhsatta yazan maksimum yükleme kapasitesini geçmediğiniz sürece istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz. Devrinde kullandığınız sürece rampalarda çok fazla düşüş yaşamazsınız.
1 tona kadar taşıyan duydum ben.
lastiği bakmam gerektiğini sizden öğrendim teşekkür ederim sadece aracın torku esas alınır diye bir mantık kurdum. yeni bir bilgi yanı 700 kg civarı bir yüküm olacak 450-500 km yolum olacak arafta kaldım
Teşekkürler

lastiği bakmam gerektiğini sizden öğrendim teşekkür ederim sadece aracın torku esas alınır diye bir mantık kurdum. yeni bir bilgi yanı 700 kg civarı bir yüküm olacak 450-500 km yolum olacak arafta kaldım
Teşekkürler
Sorun teşkil etmiyor kardeşim hayırlı yolculuklar dilerim

Teşekkürler
2-3 kere mola vererek gidebilirsiniz. Bir sorun olacağını sanmam.
Arabada üstünde gelen 16C lastikler varsa bakmanıza gerek yok.
İyi yolculuklar.

16c lastik yoksa

teşekkürler arkadaslar

Lastik yük endeksi önemli helade bu sıcaklarda aynı şekilde hız endeksi de önemli

Back