berat Fenomen Üye Kayıt 9 Ağustos 2010 Mesaj 2.725 Adı Berat Modeli Renk Mistik Gri 1 Aralık 2013 #1 abilerim sol ön jantın tek kolunu az birşey sürttüm aslında çok belli olmuyor ama benim gözüme batıyor ne yapmamı önerirsiniz.
abilerim sol ön jantın tek kolunu az birşey sürttüm aslında çok belli olmuyor ama benim gözüme batıyor ne yapmamı önerirsiniz.
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 34 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 1 Aralık 2013 #2 berat hiç birşey yapılmaz nazarlık olarak kalır
Q Qarizma232 Aktif Üye Kayıt 18 Nisan 2010 Mesaj 64 1 Aralık 2013 #3 sıkıntı olmaz bende ilk araba aldığımızda jantları lastikleri köşeye kenara sürterdim gözüne çok batıyorsa düzeltiyorlar
sıkıntı olmaz bende ilk araba aldığımızda jantları lastikleri köşeye kenara sürterdim gözüne çok batıyorsa düzeltiyorlar
2009_premio Fenomen Üye Kayıt 8 Haziran 2012 Mesaj 2.051 Yaş 33 Adı Hanefi BOZKURT Meslek İngilizce Öğretmeni Modeli Renk GRANİT GRİ 1 Aralık 2013 #4 jantı kafana takma berat sonuçta kolay değişen bişey 🙂 benim arabayı nerdeyse hergün çiziyolar, çizmesinlerde lastikleri jantları çalsınlar yeterki 🙂 kaporta harita oldu, önemli olan kaportana motoruna bişey olmasın
jantı kafana takma berat sonuçta kolay değişen bişey 🙂 benim arabayı nerdeyse hergün çiziyolar, çizmesinlerde lastikleri jantları çalsınlar yeterki 🙂 kaporta harita oldu, önemli olan kaportana motoruna bişey olmasın