arkadaslar bugun aracımı sanayıye bıraktım bakımı dosemelerı oluyo sımdı tanınmayacak haldedır emınım🙂 Bır sıkıntım var araca daha once fıorıno da takılı olan 17 ınc jelık jant ve lastıklerı takıldı..Aracım kazalıydı aldıgımda on sag tarafından vurmus duran arabaya...sımdı lastıkler degısınce mesela saga u donusu yaparken lastık bıyere surtuyo ses gelıyo. Servıs lastık ebatlarından kaynaklı dıyo ama sola donerken ses gelmıyo rot balans ayarı olucak carsamba alıcam aracı eger yıne ses gelırse nereye bakmam lazım bılemıyorum.Acaba carpma etkısıyle aracın sag camurluk kısmında bı daralma olabılırmı?kaportada herhangı bısey yok. tamponda saglam..sadece tampondakı plastık kısımda catlak var baska gorunurde bısey yok.Debrıyajı cok sert geldı bana bunun ıcın kontrol edılmesını ıstedım bı sorun yok dedıler..normalden fazla sert sankı zorlanıyo vıtes degısırken sızın tecrubelerınıze ıhtıyacım var debrıyajda baska bı sorun olma ıhtımalı varmı?daha once herhangı bır dobloda boylesıne zorlukla vıtes degıstırmemıstım.