jant seçimi yardım:(

filizcima

Daimi Üye
arkadaslar bugun aracımı sanayıye bıraktım bakımı dosemelerı oluyo sımdı tanınmayacak haldedır emınım🙂 Bır sıkıntım var araca daha once fıorıno da takılı olan 17 ınc jelık jant ve lastıklerı takıldı..Aracım kazalıydı aldıgımda on sag tarafından vurmus duran arabaya...sımdı lastıkler degısınce mesela saga u donusu yaparken lastık bıyere surtuyo ses gelıyo. Servıs lastık ebatlarından kaynaklı dıyo ama sola donerken ses gelmıyo rot balans ayarı olucak carsamba alıcam aracı eger yıne ses gelırse nereye bakmam lazım bılemıyorum.Acaba carpma etkısıyle aracın sag camurluk kısmında bı daralma olabılırmı?kaportada herhangı bısey yok. tamponda saglam..sadece tampondakı plastık kısımda catlak var baska gorunurde bısey yok.Debrıyajı cok sert geldı bana bunun ıcın kontrol edılmesını ıstedım bı sorun yok dedıler..normalden fazla sert sankı zorlanıyo vıtes degısırken sızın tecrubelerınıze ıhtıyacım var debrıyajda baska bı sorun olma ıhtımalı varmı?daha once herhangı bır dobloda boylesıne zorlukla vıtes degıstırmemıstım.

sürtme sesi ile ilgili bi yorum yapmak istemiyorum yanlış bilgi vermemek için ancak debriyaj olayına gelirsek sertleşmesi gerçekten ilginç baskı balatadan kaynaklanıyor olabilir yada başka bir sorun vardır.Jantla lastikle surtmeyle alakası olamaz istersen çamurlukları kestir 20 ınc jant tak debrıyajla bı alakası olamaz 😉

rotbalansa girdikten sonra ortaya cıkar nereye sürttügü filiz.cant ları illa deyişcem dersen 15 inç doblo için ideal debriyaja gelince ayarı yok ve araç kaç binde km de ?

ya sabah fıat servısıne ugradım salıncaklarda sorun olabılır dedıler.(Ne olduklarını bılmıyorum ama 🙂 aracta yuk tasımıyorum 17 ıncte cok hos oldu abı ya 🙂 Tam bı beyaz guvercın oldu ama neyse gerekırse degısırız yapıcak bısey yok.Debrıyajda ne sorun var bılmıyorum servıs bısey yok dıye ısrar ettı.Araba balıkesırde sehır ıcınde kullanılmıs ınsan tasımacılıgında devamlı dur kalk servıstekı ustanın ısrarı bu normaldır dıyo ne alakaysa.Arac bıraz eskı maalesef 100.000 de 🙁 carsamba sanayıye gıdıcem guvercınımı almaya ama debrıyaj ve lastıkten gelen ses korkutuyo benı daha buyuk sorunlar acmasından korkuyorum acıkcası

100,000 deyse ve şehir içinde kulanılmışsa baskı balata deyişmesi gerek benim doblo 94,000 binde yiyiştim normalde daha erken deyişmesi gerek diyor servis tabi senin doblonun hiç deyişmediyse

abicim öncekı sahıbını bı elıme gecırsem bn yapıcagımı bılırımde neyse 🙂ya servıse kalsa bısey yokmus ama bence var gerekırse degısmesı gerekenlerı degıstırcem abı ne derlerse desınler 🙂ben ısımı saglama alayım bıde uzun yola cıkcam balıkesırde olsa neyse ama baska ıllerde yolda kalırsak bak ıse gercı ılle bı teamdoblocu bulurum ama 🙂 ben ısı saglama alayım yınede

debriyaj hakkında bişey önerebilirim yola cıktıgında dene bi 3. ve ya 4. vites te gaza komple yüklen eger devir yükselio ve araba gitmiyor ve ya normalin altında hızlanırsa baskı plakanın değiş mesi lazım benim doblo nun yeni değiştirdim araba daha 42 binde baskı plaka değişti 🙂 egsoz un olumsuz yönleri 🙂

kac lıra ? bı bakarımda vıtes degısmek ıcın zorlanıyorum normalde boyle olmaması lazım 74 model bı ford taunus vardı eskı ısyerımde 4 ılerı 1 gerı vıtes onda bıle bukadar zorlanmadım dusunun artık vıtes elımde kalcak yav sankı vallaha goren arada bırı var adam olduruyo sanır cıdden 🙂🙂

bu arada ToeXicT camlar ve fılm stopların ortalıgı yakıyo soylemeden edemıcem 🙂fılmlere cezaı uygulama yokmu?bende yaptırıyorum ama polısler affetmıyo ne yaparız bılemıcem gercı ben bayanım kardesım tren muamelesı goruyorum desem yırtarmıyımkı🙂

rot balancıya gösterin.
balataın durumunuda herhangi bir usata söyleyebilir.

geremy tarafından yazılan metin:
rot balancıya gösterin.
balataın durumunuda herhangi bir usata söyleyebilir.
tesekkkurler mustafa abı🙂 bugun ogleyın gıdıcem sanayıye baktırcaz bakalım servıste malıyet cok mecbur dısardan halledıcez🙁

filizcima tarafından yazılan metin:
bu arada ToeXicT camlar ve fılm stopların ortalıgı yakıyo soylemeden edemıcem 🙂fılmlere cezaı uygulama yokmu?bende yaptırıyorum ama polısler affetmıyo ne yaparız bılemıcem gercı ben bayanım kardesım tren muamelesı goruyorum desem yırtarmıyımkı🙂

bu ceza yiyip ön taraftaki filmleri söktürdükleri hali arabanın sen bide komple film li halini görecektin ben zor görüodum dışarsını 🙂 100 lira filme verdik 130 lira ceza yedik filme verdiğimiz para da boşa gitti filmleri söktürdüler Allahtan en araka 2 cam la bagaj cam ını söktürmediler 🙂

su an duydugum kadarıyla sadece şöför tarafının cam ları cok koyu olmadıgı müdletçe ceza yok acık renk oldumu bişi demiolar diğer camlara istersen folyo cek komple kapat 🙂

ibrahim abi borbet koyarsan bin bişman olursun takan arkadaşalr var.ögle diyor.yani tavsiye edilmiyor premio çantları tak derim :9

bende araca 16 inç. geniş yanak borbet taktıracam ama aracım 1.9 jtd cok sorun olmaz dediler yakıtta da 2,5 kurus gibi bi oynama olur dediler bi abim taktırmıştı borbet cok hoş duruyor muş

filizcima tarafından yazılan metin:
goze batmadıgın surece hiçbirsey olmaz on cam on dısında butun camları film yap bagaj ı simsiyah digerleri orta hafif içerisi gozukecek sekilde yap hiçbir sorun olmaz birde snn araç beyaz siyah muhtesem gider arabaya kapı aralarını da siyah bant yaptır reklamcıda tavsiye bnden sana

Back