Jant Kapagı

mfaydin

Daimi Üye
Arkadaşlar daha çok Cargo Doblo'larda olan 5 kollu jant kapağını arıyorum. Uygun fiyata bulabileceğim yer veya online alışveriş sitesi var mıdır? Sahibinden sitesinden buldum ama oradada benim araçtaki kapaktan var. Kışlık lastiklerle beraber takmayı düşünyorum. Bende şuan elegance jant kapakları var.

fatih abi bahsettiğin jant kapağı yanılmıyorsam 15 inç. fakat senin aracın jant ölçüsü 16. bulman biraz zor.

serviste 100 tl dediler 4 tanesine bende vazgeçtim.kışlıklarımı jant kapaksız olarak kullandım geçen sene.

parçacılarda gerçektende 16 inç zor bulunuyor benim bi arkadaşım bu nedenle yeni jant almak zorunda kalmıştı.

yan sanayisi buluna biri

ama sizinki 16 inç dediğiniz kapaklar 15 inç

Arkadaşlar şuan satılmakta olan D3 Doblo Cargo'larda olan kapak bu. Onlar 16 inc değil mi?

Bahsettiğim kapaklar bunlar.

frq8v.jpg
frqb4.jpg

resimdeki kapağın ebatı dün de söylemiş olduğum gibi 15 abi. 16 değil.

resimdeki kapağın ebatı dün de söylemiş olduğum gibi 15 abi. 16 değil.

yeni doblolarda 15 yok ki fethi.yoksa resimler fotomontaj mı?

var abi. 2010 modellerde mevcut.

Evet doğru diyorsun. Cargo versiyonlarda 15", cargo maxilerde 16" var. Ama ben normal combi versiyonda da görmüştüm. O yüzden arıyorum.

var abi. 2010 modellerde mevcut.

hemde 185 65 15 miş.fethiciğim.valla bilmiyordum. hemde 92 t ler.bizimkiler 99 t.bizde kışlıkları 15 jant alıp o ebattamı taksaydık.ben 16 jant alıp 205 takmıştım.

Evet doğru diyorsun. Cargo versiyonlarda 15", cargo maxilerde 16" var. Ama ben normal combi versiyonda da görmüştüm. O yüzden arıyorum.
normal combilerde bende gördüm ama d3 e 15 jant küçük gibi

combide de var abi. berat da görmüş.

ya işte iş başa düşünce nalladık durumu!hacı bu iş neymiş yaa?arabaya jant ayarladım kışlık lastiklerle kullanmak için.kapak kolay hallederim diye düşündüm.ulan kapak janttan pahalı.4 jantı 80 liraya aldım,4 kapak için 120 lira isteyen oldu.bu nedir arkadaş?

ya işte iş başa düşünce nalladık durumu!hacı bu iş neymiş yaa?arabaya jant ayarladım kışlık lastiklerle kullanmak için.kapak kolay hallederim diye düşündüm.ulan kapak janttan pahalı.4 jantı 80 liraya aldım,4 kapak için 120 lira isteyen oldu.bu nedir arkadaş?

Abi jant 80 lira derken? Şu jant kapağının altındaki siyah jantlarımı kastediyosun 😀

4 jantı 80 tl ye bedavadan ucuza bulmuşsun.güle güle kullan.en iyisi jant bulmak senin gibi.bende öyle yapmıştım.kendim takıyorum kışlıkları lastikçide uğraşmadan.

@MEHMET78

hacı abi mecbur öyle yapıyoz.arkadaş bi kışın bi yazın,60+60 balans-sök-tak 120 lira.ne gerek var?bir kere ve 80 lirayı taktır lastikleri olsun bitsin.

Back