jant degısıklılıgı yapmak ıstıyorum

mirenli

Azimli Üye
arkadaslar d2 kasa 2006 model doblom var suan kı lastıklerı ve jantları 185-65-14 bunları kısları kullanıcam yaz ıcın bıraz daha genıs guzel gorunumlu jant ve lastık alıcam max fıyat 600-700 gıbı bı rakam var aklımda ama nasıl bır ebata gecıcem ınanın bılmıyorum bılgısı olan yarfımcı olabılırmı jant ve lastık ebatlarını benımle paylasırsanız ona gore jant secımı yapıcam

araca yuk vs gıbı hıc bır sekılde agırlık koymuyorum hususı olarak kullanıyorum hafta sonu esımı kızımı alıp dolasıyorum acıkcası 🙂

güzel bir çelik jant alın.orjinal ebattan şaşmamaya çalışın.

mustafa abi güzel görüntü istiyorsan minimum 195-55-15 tavsiyemdir 🙂 205 ve üzerine çıkarsan hem yakıt artar hem fiyat artar abi 195 yeterli bence

valla lastıkcıye gıdıp bu ebatı aracımda gormem lazım nasıl durdugunu 🙂 ona gore tam karar verebılırım tabı baska arakadasların yorumları varsa onlarıda degerlendıre bılırım

valla lastıkcıye gıdıp bu ebatı aracımda gormem lazım nasıl durdugunu 🙂 ona gore tam karar verebılırım tabı baska arakadasların yorumları varsa onlarıda degerlendıre bılırım

karar senin abi 🙂

aracımda orjinal sac jant var ve balans ayarları sağlıklı olmadığından sıfır sac cantla değiştirmek istiyorum fiyatları hakkında fikri olan varmı acaba

neredeyse çelik jant fiyatına.çıkma bulmaya çalışın sac alacaksanız,sıfır alacaksanızda çelik almanız daha mantıklı olur.

aracımda orjinal sac jant var ve balans ayarları sağlıklı olmadığından sıfır sac cantla değiştirmek istiyorum fiyatları hakkında fikri olan varmı acaba
Ben bu aralara çelik jant takmayı düşünüyorum çıkan jantlarda bi pazarlık yapabiliriz 18 aylık jantlar daha gıcır gıcır 🙂

arkadaşlar yenı aldıgım d 4 umun jantlarını begenmıyorum...takas etmeyı dusunen olursa resımlerı paylaşabılır...

(link)
bu da jantlarımın lınkı...arac 500 km de...degıstırmek ısteyen arkadasların teklıflerıne acıgım

Back