İZMİRDEN MERET

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enders
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enders

Yeni Üye

maşallah çok canlı Ender kardeş..

bu güne kadar bir çok doblo moblo connecct kangoo gördü ama buradaki gibi görmedim.

bir gün denk getirip bi fotosunu çekeyim. çant mant , farlar sisler , kapılar, tavan çıtaları dehşet bir sistem yapmış.

sanhi hollwood yıldızı gibi geziniyor caddede . siz bir onu görün araç modifiyesini anlarsınız 😀 istanbul çok iyi şeyler katmış araçlarına 🙂

haaa göğsündede teyp yerine orjinal parça gibi duran dokunmatik ekranlı navi+divix+movie var. bas tiz yer yerinden oynuyor.

kokplot tarafından yazılan metin:
bu güne kadar bir çok doblo moblo connecct kangoo gördü ama buradaki gibi görmedim.

bir gün denk getirip bi fotosunu çekeyim. çant mant , farlar sisler , kapılar, tavan çıtaları dehşet bir sistem yapmış.

sanhi hollwood yıldızı gibi geziniyor caddede . siz bir onu görün araç modifiyesini anlarsınız 😀 istanbul çok iyi şeyler katmış araçlarına 🙂

haaa göğsündede teyp yerine orjinal parça gibi duran dokunmatik ekranlı navi+divix+movie var. bas tiz yer yerinden oynuyor.

çok merak ettim😉

sade ve güzel ben buna derim emeğe saygı sadece tek sorum olucak ön tnpon altı karlığı 2010 modellerede oluyomu?

kardeşim bu aracın sahibini çok aradım zamanında ego dizayn bu çok andım seni çoook neredeyse senin yan bas kutularını alacaktım farklı bişeyler yaptım yine bi tavan resmi kaldı onuda yapıcam yakında ama helal sana süper olmuş süper 10 numara senle görüşmek isterim su tampon sinyalleri için bana yardım et bende yaptırayım ok

fotoğraflar açılmıyo 🙁 🙁

ABSOLUT tarafından yazılan metin:
Bende göremedim resimleri ama çok merak ettim..
aynen bende çok merak ettim ama qüzel dobloya benziyo 🙂

Back