İstemeyerekte olsa veda vakti geldi

Gecmis olsun allah acil sifa versin...

@Eren58034
hem beygir hem tork gücünü niye düşük yapmışlar onu çözemedim teknik olarak açıklamasınıda bulamadım.

hiç bir markada aynı motor için otomatik manuel güçleri değişik olmuyor neden fiat 105 p yi 90 hp ye 290 torku 200 torka indirmiş....yani 15 hp 90 tork az değil...tat vermez bence

@ali0635
aynen öyle kardeşim bende 105 manuel var arkadaşımda 90 otomatik var aralarında dünya fark var motor sesi yüksek ve tork farkı bariz

Arkadaş hayatta gördügüm trafikte en relas adam 130 km sınır koymuş araça bir yere koştur koştur gitme kaygısı yok ankaraya 10 saate giden adam hususi kulandıgı için pek dert etmiyo

çok geçmiş olsun burası bir aile aracınızın olmaması veda ediceğiniz anlamına gelmez yine de ailemizin bir parçasısınız Allah şifa versin

Cok gecmis olsun .hayirli satislar

Biraz yanlış anlaşıldım galiba dobloma veda ediyorum dobloculuga degil yıllardır hayatımın herzaman yol arkadaşlarım (d1 d2 fionrino ) otomatik otomobil pek terci degilim rahat oturamiyorum içinde doblo hep ferah gelmiştir bana herkonuda maxi gibi 3oda bi salon olmasada 2 oda bi salon idare ediyoruz yıllardir biraz o benim kahrımı biraz o biz onun kahrını cekti yıllardır ama hiç yolda kalmadık ufak defek kazalarımız oldu ama hiç cekiçiye hiç binmedik doblolarım ile ama ayrılması en zor olan d1 1.9 jtd olandi nasip yarın karşımıza ne cıkacagını bilmiyoruz
Tüm arkadaşlara teşekür ederim

Araçımı galeriye devrediyorum perşembe günü muayne yapıp teslim edicem herkese hayırlı satışlar

hayırlısı olsun

bi mahsuru yok ise nekada verdiniz doblonuzu

Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin. Hayırlısı olsun

Back