İŞTE MAKYAJLI D3 (Amerika versiyonu)

Bir de şu elektrikli aynaları ayarlamak için gerekli olan tuşlar sol kapının cam açma tuşlarının önüne koyulsun çok saçma aynalıkta durması.

Aracın ön kısmı şu anki d3 e göre daha iyi bence.. kırmızı araçta daha güzel durmuş tamponların boyalı hali ile..

Oğuz ben kapının kilitli olmasına karşı değilim. Benim anlatmak istediğim kilitli olsun fakat içerden açma mekanizması (Plastik Parça)değişsin. Daha rahat bir parça koyarlarsa güzel olur.

Anladım ama bence bu sekılde sağlam

belkı bı degısım yaparlar

Sıkıntı gerçekten var oğuz kardeş, arabanın sahiplerinden başkası kapıyı açıp kapatamıyor, tetiğe basmak kimsenin aklına gelmiyor, gelse de tetiğe güçleri yetmiyor, caddy nin açma mandalı bu konuda gayet güzel ve başarılı.

birde kapıyı kapatma derdi var ki sorma! Biri bir gün kapıyı sökecek Vallahi onunda bence değişmesi lazım, mevcut mekanizmayı çok zorlayınca bırakan bir yapıya değiştirmek şart.

Fatih Abı merak edıyorum arka kapıların açılma mekanızmasında ne dezavantaj var bence hiç problem yok ben yaşamıyorum ama tabi binen açamıyor ama bence açamıyanda sorun var gayet anlaşılır ve net bi tetik var ayrıca kilitli olması çok guvenlı yanlış anlaşılmasın hep merak edıyorum her binen açamıyor zorluk çekıyor ama bence sorun yok

bakalım yenı dobloda belkı değişiklık yaparlar

http://www.automobilesreview.com/auto-news/2015-dodge-ram-promaster-city-video/84646/

makyajlı d3 ıle ılgılı vıdeo vıdeoda lastikler 215 olmuş ayrıca bu vıdeoda ıcı guncel d3 ıle aynı

Senin verdiğin linki izleyemedim ama aşağıdaki video da içi ufaktan görünüyor ve içi yeni tasarım.

https://www.youtube.com/watch?v=lJHlFgWLnrw

Sıkıntı gerçekten var oğuz kardeş, arabanın sahiplerinden başkası kapıyı açıp kapatamıyor, tetiğe basmak kimsenin aklına gelmiyor, gelse de tetiğe güçleri yetmiyor, caddy nin açma mandalı bu konuda gayet güzel ve başarılı.

birde kapıyı kapatma derdi var ki sorma! Biri bir gün kapıyı sökecek Vallahi onunda bence değişmesi lazım, mevcut mekanizmayı çok zorlayınca bırakan bir yapıya değiştirmek şart.

Fatih Abı merak edıyorum arka kapıların açılma mekanızmasında ne dezavantaj var bence hiç problem yok ben yaşamıyorum ama tabi binen açamıyor ama bence açamıyanda sorun var gayet anlaşılır ve net bi tetik var ayrıca kilitli olması çok guvenlı yanlış anlaşılmasın hep merak edıyorum her binen açamıyor zorluk çekıyor ama bence sorun yok

bencede arka kapıların daha kolay bır kılıt mekanızması olabılırdı.. kesınlıkle ya kapı kolu yerınden kopacak yada kapı beklıyorum..

ayrıca baska bırdıger sıkıntısı kaporta sacı sankı bıraz ınce gıbı en ufak darbelerde bıle gocme oluyor... yada bana oyle gelıyor sızdede varmı boyle bısı?....

Mustafa Abı belkı ıkı tıp iç olabılır lineadakı gıbı panelvan da ıcı bızım tıp olanıda var vıdeoda ama o full maxılerde yenı tıp ve mukemmel ıç mekan var bakalım turkıyedekılerdede yenı tıp ıç mekan olacak mı? çok kalıtelı ve lux gorunuyor

Erhan Abı yenı doblo genelde yumuşak hatlara sahıp fakat ıç şası çamurluk içlerindekı barlar çok sağlam hatta alfa gıuıletta bravo gibi 5 yıldız almış modeller ıle aynı gorunuyor yenı arabaların hepsı boyle zaten dış saç bızı korumuyor onun yamulması önemlı değil ufak bı kazada yenı aarabalar onden hemen patlıyor on ıkı çamurluk kaput açılıyor kı ıçerdekı darbeyi hissetmesın geçende bahsetmıştım ozellıkle takla atmış d3 lerde dıreklerde hıç eğilme yok ve bence bu çok ıyı bışey yaşam alanı tamamen sağlam kalıyor

ikinci videoda 1,45 inci dakikada arka kapı açma tetiği farklı.6,40 da ise aynı açma tetiği var.cargolar farklı combileri farklı sanırım.

Bakalım bızdekıler nasıl olacak

BİZDE DE AYNI OLUR sanırım.

ınşallah ozellıkle ıcı çok guzel

Toplam 7 hava yastığı ve 30 adet güvenlik özelliği varmış. İnşallah Türkiyede de bu özellik olur.

Abdullah Abı o ozellıkler dediğin gibi inşallah olur ama zaten makyajlı d3 euro ecup testıne girer o yuzden guvenlık en ust duzeyde olmalı euro encup artık güvenlık özellıklerınede bakıyor

inşallah girer oğuz. D3 gerçekten sınıfının en iyisi. 7 hava yastığı ile gelirse bir fark daha atar rakiplerine. Bu arada rakip denmişken insanımız arka camı açılmayan partner/berlingo ve caddy gibi araçları niye alır bilmem. "Arkada kalanın canı çıksın" o halde!
İnşallah Türkiye versiyonunda yine V tipi ön panjur konulur. D3 ve D2 deki premiolarda olduğu gibi. Ben bu tip panjuru kedigillerin burnuna benzetiyorum ki herhalde premiolar tasarlanırken güçlü bir imaj verilmek isteniyor.

Hayırlısı olsun....bekleyip görecez bakalım

Back