İŞTE MAKYAJLI D3 (Amerika versiyonu)

Abd-ullah

Saygın Üye
Doblo
Adı
ABDULLAH
Kan Grubu
0 +
Meslek
serbest
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2018
Renk
beyaz
http://www.automobilemag.com/features/news/1406-2015-ram-promaster-city-enters-compact-van-segment/
Arkadaşlar en sonunda makyajlanan D3 kendini Dodge Ram olarak gösterdi. Haberde şesenin de değiştiği yazıyor hatta şasenin fotosu bile var. Ustalar yorumlasınlar bu şaseyi.
Motor Cryslerin 2,4 b3nzinli ve 9 ileri otomatik, 178 beygir.. Rakipleri connect ve nissandan daha iyiyiymiş. İç dizayn değişmiş.
Ön yüzü biraz d2 ye benzemiş sanki.

makyajlı d3 guzel ama doblo olarak farklılıklar gosterebılır ulkemızde içi çok guzel olmuş fotolardan ıçı kalitelı gorunuyor ve yıne sınıfında hiçbi rakıbıne benzemıyor kendı kışlığını korumuş doblo

rakipler yenılendık gucluyuz dıye sevınıyorlardı ama makyajlı d3 iddalı geliyor bence abd deki motor şanzıman super 9 ileri bakalım turkyede kı otomatik nasıl olacak

arabanın türkiye versiyonu bi çıksın bakalım.henüz konuşmak için erken.türkiyedeki araçlarda da arkalar disk olacak mı?amortisör takozlarında ve ön takımda bir revizyon yapıldı mı?o arabanın önündeki panjur burada da böyle çıkacak mı?çıkarsa çok kötü.d2 ye devam derim!

arabanın önünü sanki dacia dusterden kopyala yapıştır yapmışlar.

benım en beğendığım yanı dıreksıyonu çok şık olmus

ama bence turkıyede farklı olacaktır zaten panjur dodge nın arama yapısna gore tasarlanmıs doblonun kı birazfarklı olabilir

arabanın türkiye versiyonu bi çıksın bakalım.henüz konuşmak için erken.türkiyedeki araçlarda da arkalar disk olacak mı?amortisör takozlarında ve ön takımda bir revizyon yapıldı mı?o arabanın önündeki panjur burada da böyle çıkacak mı?çıkarsa çok kötü.d2 ye devam derim!

arabanın önünü sanki dacia dusterden kopyala yapıştır yapmışlar.
Haklısın Usta ön panjur benim de hoşuma gitmedi. Umarım türkiye versiyonu güzel olur. Açıkçası daha agresif bir ön yüz bekliyordum. Biraz hayal kırıklığı oldu ama yine de güncel önyüzden iyidir.D2 hala en yakışıklısı. Kangoonun geçirdiği makyaja benzettim biraz. Şasenin resmine bakabildin mi? ne düşünüyorsun. ABD ve Kanada için güçlendirilmiş diyorlar.

bu da videosu http://www.usatoday.com/story/money/cars/2014/06/26/ram-promaster-city/11381771/
http://www.usatoday.com/videos/money/cars/2014/06/26/11439469/

Ülkemiz için gurur verici Amerikaya araç satılması. İnşaallah bir gün kendi markamızı satarız.

şasenın on bolumu aynı gibi zaten d3 govde olarak çok guzel kazalı d3lerden bılıyorum gerçekten guvenlı hatta takla atan d3 lere dıkkat edın direklerde hiç eğilme yok

makyajlı d3 yine bence hiç bi arabaya benzemıyor ve kişiliğini koruyor

arka farlar ve içi cok hoş olmuş

ben içini çok beğendım gerçekten muhteşem yenı nesıl rakıplerıne gore çok daha iyi duruyor bakalım turk versiyonuda boyle olacak mı?

içi güzel.ama önden görünüm hele boyasız(plastik) olan ön tampon hiç güzel görünmüyor.

Arkadaşlar farlar emanet gibi duruyor. Tampon bana göre berbat. İnşaallah Türkiye paketi farklı olur. Göstergeleri tam manasıyla geliştiremediler gitti. Turuncu rengini değişmişler. Ve hala arka kapılar içerden aynı tetikle açılıyor çok üzüldüm.

Fatih Abı merak edıyorum arka kapıların açılma mekanızmasında ne dezavantaj var bence hiç problem yok ben yaşamıyorum ama tabi binen açamıyor ama bence açamıyanda sorun var gayet anlaşılır ve net bi tetik var ayrıca kilitli olması çok guvenlı yanlış anlaşılmasın hep merak edıyorum her binen açamıyor zorluk çekıyor ama bence sorun yok

ayrıca şase fotosuna baktım arak tekerleklerde disk gorunuyor

Umarım efsane motor 1.9 150 beygir olarak (alfa 159 da kullanılan) bu versiyonda kullanılır. Yurtdışını bilmem ama türkiyede satışları patlar herhalde. 1,6 120 hp olan motoru da koysalar fena olmaz.

Fatih Abı merak edıyorum arka kapıların açılma mekanızmasında ne dezavantaj var bence hiç problem yok ben yaşamıyorum ama tabi binen açamıyor ama bence açamıyanda sorun var gayet anlaşılır ve net bi tetik var ayrıca kilitli olması çok guvenlı yanlış anlaşılmasın hep merak edıyorum her binen açamıyor zorluk çekıyor ama bence sorun yok

Oğuz Fiorino, Connect ya da combo'nun arka kapı açma mekanizmalarını belki görmüşsündür. Çok sade ve rahat 7'den 77'ye herkes rahatça açıyor. Fakat ne hikmetse benim aracıma binenlerin % 60'ı açamıyor. Çünkü sonuna kadar basılması gereken bir tetik var. Dikkat edersen 2012 modellerde kilidi kaldırıp, basma boşluğunu aldılar ve direkt açılıyor. Ne olurdu yani Fiorinodaki gibi olsaydı.

bence Amerika versiyonu TR'deki revizyon için kesinlikle kriter değil. ABD pazarının donanım ve lüks anlamında çok farklı beklentileri oluyor. o pazara girecek araçların donanımıyla TR'deki araçlarınki arasında dağlar kadar fark olur. en basitinden o multimedya cihazı bizde olmaz. koltuk döşeme renkleri ve malzemeleri vs de farklı olur bizde.
bir tek iç ve dış görünüm genel olarak benzer o kadar. o da ön kısım hariç. çünkü platform aynı bile olsa araç faklı markalar için üretildiğinde illa ki bir takım ön görünüm farklılıkları yaratılıyor. bkz. Doblo ve opel , Kangoo ve mercedes

Oğuz Fiorino, Connect ya da combo'nun arka kapı açma mekanizmalarını belki görmüşsündür. Çok sade ve rahat 7'den 77'ye herkes rahatça açıyor. Fakat ne hikmetse benim aracıma binenlerin % 60'ı açamıyor. Çünkü sonuna kadar basılması gereken bir tetik var. Dikkat edersen 2012 modellerde kilidi kaldırıp, basma boşluğunu aldılar ve direkt açılıyor. Ne olurdu yani Fiorinodaki gibi olsaydı.

aynen katılıyorum.bende açmada kapamada kesinlikle sıkıntı yaşamıyorum ama ilk binenler için çok sıkıntı.d1 lerinki bile bu sistemden çok daha kolaydı.fiorinonun ki daha güzel olurdu.

Fatıh Abı ama guvenlık bakımından doblosda kullanılan cok ıyı

Sıze cok kotu bı anı anlatayım bu olay gercek yasandı

ısyerınde bı abımızın basına geldı dortyol agzından cıkarken ana yolda gıden connect ıle kafa kafaya carpısmıs ve connectın arka koltugunda oturan kucuk kız dengesını kaybedıp acılan surgulu kapıdan kafası dısarı cıkmıs ve kapı da kılıt olmadıgından kapı kapanmıs ve kızın kafası kopmus bu fecı kaza cok urpertıcı ve cok buyuk acı bence kapı da kılıt olması guvenlık ıcın cok onemlı

Back