bahattin
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 26 Nisan 2021
- Adı
- bahattin
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Amortisör üst takozu bilyesi bozulmuş olabilir..bende de olmuştu değiştirdim.doblolarda klasik sorun diye biliyorum.yinede bu gibi sesler farklı yerlerden gelebilir motor kulağı ndan tut aks ve ön takım düzenine kadar böyle sesler geliyor olabiliyor.benim ilk tahminim amortisör üst takozu üstat...merhaba arkadaşlar , fiat doblo 1,6 dizel 2018 mode aracı var Aracın ön tarafında çukurlardan geçtiğimde lak lak diye ses geliyor aynı anda direksiyonu çevirdiğim dede ses geliyor , bu sıkıntı yaptırmak istiyorum, bu konuda yardım istiyorum ,
Esenler ya sizeIyi geceler semt neresi
Merhaba. Sarıyer maslakta yardımcı olabilirim sizeAmortisör üst takozu bilyesi bozulmuş olabilir..bende de olmuştu değiştirdim.doblolarda klasik sorun diye biliyorum.yinede bu gibi sesler farklı yerlerden gelebilir motor kulağı ndan tut aks ve ön takım düzenine kadar böyle sesler geliyor olabiliyor.benim ilk tahminim amortisör üst takozu üstat...
merhaba avcılar bana yakın sizden ricam bana irtibat tlf numarası verebilir misinizAvcilar burda yardimci olabilirim
şuan için daha daha tamir ettirmedim , yaklaşık çok farklı kişiler gösterdim , bir firma ne varsa değiştirilmesini söyledi ona göre fiyat verdi , bir firma sadece z rod dan olduğunuz söyledi, bir firma z rodan değil üst amasör takozu olduğunuz söyledi, şu ana kadar 2 mekanikçi ve 3 rod ve balan firmasına gidildi , bu yasaklar bittiğinde yaptır cam inşallah duruma göre buraya yazarım , bur daki süreçte doru tesmit ve doğu parça ile sorunu çözmek , şu var cidden ses tespitinde kolay değil , amasör üstakoz sesi belli ama gelen öteki ses biraz zor olacakSorununuzu cozdugunuzde yazarmisiniz lütfen neyden olduğunu merak ediyorum hocam
çok teşekkürle yardımcı olduğunuz için temesa geçtim arkadaş ileBi sorun yasarsaniz 0535 012 37 77 buda benim numaram haber verin