Yardım İstanbul Avr. Yetkili Servis Öneriniz?

lazhoroni

Yeni Üye
Doblo
Adı
DURSUN
Kan Grubu
0 +
Meslek
Muhasebeci
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2021
Renk
Siyah
Daha önce Volkswagen AG grubunda araç kullandım. yaşı da eski olduğu için yetkili servise hiç gitmedim. şimdi 1.6 Multijet Trekking alıyorum. 2021 model. 55000'de. istanbul avrupa yakasında, bahçelievlerde oturuyorum. aracı yetkili servise götüreceğim. nereyi önerirsiniz?

@dadaşuğur @Adilarslan D3

Özkar Küçükçekmece'ye 3 sefer egea götürdüm bir sorun çıkarmadılar. Sadece bir keresinde aracı sürttüler ama söylediğim gibi aracı çağırıp pasta cilayla çözdüler.

Özkar Küçükçekmece'ye 3 sefer egea götürdüm bir sorun çıkarmadılar. Sadece bir keresinde aracı sürttüler ama söylediğim gibi aracı çağırıp pasta cilayla çözdüler.
Özel servise gidersem neleri değiştirmeliyim? Forumda bir konuda;

Motor yağı değişimi
yağ filtresi değişmi
hava filtresi değişmi
mazot filtresi değişimi(dizelse)
polen filtresi değişimi(klimalıysa)
hidrolik fren sıvısı,motor sıvısı(antifiriz kontrolü),
cam sıvısı direksiyon yağı kontrolü
Şanzuman yağı kontrolü

Yazılmış. Şanzuman yağı için 55.000 km de değişmek erken mi?

2020 1.6 var 102 binde biz hiç değiştirmedik. Servis zaten o kmdeki aracın neyi değiştirmesi gerektiğini bilir.

Herkese selmlar bir konuda yardınıza ihtiyacım var
Aracım 2022 model 1.6 120 bg. Addblue modeli
Ben yağ değişimini 20 bin km olmadan her yıl yaptırıyorum
Aracım şuan 30 bin km de bu üçüncü yağ değişimi olucak ilk iki yıl yetkili serviste yapıldı ve yağ olarak 0w20 yağ kulanıldı sanırım selenia yağ kulanıldı garantisi bittiği için bu yılki yağ bakımını sanyide yaptırıcam fakat selenia yağ piaysada bulunmuyor bir kaç usta castrol 0w 30 önerdi
Kararsız kaldım
Hangi yağı kullanmam lazım önereceğiniz başka yağ varmı yada kullananlar yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden çok teşekkür ederim
Herkese selamlar

Yağ markalarının sitelerinde yağ seçici sekmeleri mevcut.arac bilgilerini girerek uygun yağı gisteriyorlar.yag olarak bilindik markalarin kendisinden almak daha iyi olur.internet uzerinden satis yapanlar var.bildigim kadariyla lqly moly kendi satiyor mobilin Trendyol ve hepsi buradada kendisi satiyor.castrolu ozdilekte bulabilirisin resmi saticisi diye biliyorum.

Back