İSTANBUL ANA BAYİ DANIŞMANI BURDA :)

@trakya2111
Bu arada hoş geldiniz aileye☺

@Tutkun
Tamamdır, gerisini 1 bardak su ile doldurabilirsiniz herhangi bir problem olmaz.

@trakya2111
Tesekkurler birde biz aracı 7 eylül 2016 da aldık ama 4lü flaşor tuşu arizaliydı bunu garanti kapsaminda serviste yaptirabilirmiyiz. Birde sürücü yanı koltukta kemer ikaz uyarısı ya yok ya çalismiyor eğer yoksa açtirmak mümkünmüdür.?? Efenim

daha ilk günden adama bu kadar yüklenmeyin yaw 😀

@Tutkun
Flaşor arızanız aldığınızda varsa bunu danışmanınıza söylemediniz mi? Eğer bilgisi varsa yanına uğrayın halleder bence. Servis konusunda pek bilgili değilim müsait bir zamanımda bizim servise bu konular hakkında uğrarım.

@trakya2111
Aileye hoşgeldiniz; )

@trakya2111
Sende alışırsın 😀

@Tutkun
Kardeş araç soğukken min durabilir araç sıcakken zaten ortada durur normalide budur hiç bir şey yapma eğer ekleme yaparsan eklediğin suyu geri atacaktır

öncelikle siz de ben de hoşgeldik. bu da benim ilk mesajım 🙂 hemen bende sorumu sorayım. doblo premio ya da fiorino premio almayı düşünüyorum. ekim ayı kampanyası belli oldu mu ve fiyatlar değişti mi?

Arkadaşlar herkes hoşgelmiş.
keyifli forumlar.

@doblo3535
Ewet araç sogukken bakmistim min. Seviyesindeydi

@trakya2111
Danişmana söylemedim aracı anadolu yakasindan aldik biz avrupa yakasindayiz nasil olsa serviste yapilir diye pek danismana yonelmedim kullanicı hatası demelerini sanmiyorum

@trakya2111
Hosgeldiniz ailemize

Back