ısıtma bujisi ve cd çalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufuk03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ufuk03

Yeni Üye
arkadaşlar aracm ebd abs ve airbag hatası veriyordu sebebi ise akünün bitmiş olması aküyü şarj ettim ancak taktığımda cd çalar benden şifre istedi 1234 ve 1111 girdim bekleyin dedi ancak uzun sure bekledim sonuc vermedi şifresini bilen varmıdır birde ısıtma bujileri ne oluyor sürekli ısıtma bujileri arızalı uyarısı veriyor şimdiden teşekür ederim 😵

üstad ısıtma bujileri kaputu aç, siyah hava filitresinin bulunduğu kutuyu sök, altındaki motorun üzerindeki dört tane buji tanesi 20 tl opar da 10 numara lokma ile sok değiştir, hangisi arızalı diye bulmaya uğraşma dördünüde değiştir, çünkü ardı ardına arızalanıyor bunlar, kolay gelsin.. kendin de yapabilirsin çok basit değişimi

üstad ısıtma bujileri kaputu aç, siyah hava filitresinin bulunduğu kutuyu sök, altındaki motorun üzerindeki dört tane buji tanesi 20 tl opar da 10 numara lokma ile sok değiştir, hangisi arızalı diye bulmaya uğraşma dördünüde değiştir, çünkü ardı ardına arızalanıyor bunlar, kolay gelsin.. kendin de yapabilirsin çok basit değişimi

kardeş kendini bir tanışma bölümünde tanıtırsan iyi olur.

kardeş kendini bir tanışma bölümünde tanıtırsan iyi olur.

aynene üye olur olmaz sorunu cevaplamışsın 😀

Back