Oktay Güneş17
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 12 Ocak 2022
- Adı
- Oktay
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
İnşaAllah abi tamirciler motor açılacak diyor her tornacı da bu işe el atmak istemiyor İnşaAllah iyi bir tornacı en kısa zamanda bulurumİyi bir tornacı halleder.
Servis bile aynı fark etmiyor buji degisiminde kırılırsa torna ücreti istiyorumİnşaAllah abi tamirciler motor açılacak diyor her tornacı da bu işe el atmak istemiyor İnşaAllah iyi bir tornacı en kısa zamanda bulurum
Anladım abi teşekkür ederimServis bile aynı fark etmiyor buji degisiminde kırılırsa torna ücreti istiyorum
Servislerde genelde ters tork anahtarı olduğu için torklayıp w40 sıkıp gene torklayıp söküyorlar diye duymuştum ama serviste uyarısını başta yapıyor
Bulursunuz inşaallah. Bizim burada bile var şükür sizin oralar daha avantajlı. @Ferdi GüvençİnşaAllah abi tamirciler motor açılacak diyor her tornacı da bu işe el atmak istemiyor İnşaAllah iyi bir tornacı en kısa zamanda bulurum
Başkanımız yardımcı olacaktır inşaallah görünce.Bulursunuz inşaallah. Bizim burada bile var şükür sizin oralar daha avantajlı. @Ferdi Güvenç
Teşekkür ederimBaşkanımız yardımcı olacaktır inşaallah görünce.
Enjektör ler sıkıntılı ise değişmesi gerekir bazı pompacilar yapıyor ama pek ayar tutmuyor sonuçta arızalı olan enjektöre ayar yapıyorlar birde enjektör leri etkileyen en önemli faktörlerden biri de güvenilir yakıt opet tercih edin serviste opeti öneriyor Lastikler eski ise balansa neden olur yada ebatları farklı ise bayat lastikle arabayı hiç kullanmayın derim 2 arkadaşım bayat lastik ten dolayı kaza yaptı lastik önemliBenim araç 98 binde enjektör degişmesi lazımmı? yada nelerin değişmesi lazım. Şu ana kadar bütün körükler degişti. Yağ bakımı yeni degişti. Bide laslikler balansa neden olurmu??