Yardım isi sensöru nerde araç 2012 D3

Ayn
Sağ aynada ısı sensörü var
Aynayı sonradan takmışlar beyinde isi sensöru yok.
Benim araçda tam tersi olmuş beyinde isi sensöru var ayna sonradan işi sonsorsuz takılmış ben o aynadan ariyorum fatih sizle takas edelim

Ayn

Aynayı sonradan takmışlar beyinde isi sensöru yok.
Benim araçda tam tersi olmuş beyinde isi sensöru var ayna sonradan işi sonsorsuz takılmış ben o aynadan ariyorum fatih sizle takas edelim

Beyinde ısı sensörü var pasiftir yazılımla aktif ediliyor. Ben göstergeyi değiştirmeyi düşünüyorum ve aynaları da alttan çift ayna olarak değiştireceğim.

Beyinde ısı sensörü var pasiftir yazılımla aktif ediliyor. Ben göstergeyi değiştirmeyi düşünüyorum ve aynaları da alttan çift ayna olarak değiştireceğim.
Beyinde isi sensöru oldugunu nerden biliyorsunuz ?

Ic ayna sokulurmu

Birde aynalara 5 kablo gidiyo 3 ü motor için 2 si resistans

Yani isi sensoru kablosu hic gitmiyor

Beyinde isi sensöru oldugunu nerden biliyorsunuz ?
Adamlar ECU yazılımını yazarken herşeyi düşünüyor ve ekliyor. Sadece aracın satıldığı pazara göre paketlere ayırıyorlar. Bir pakette olmayan özellik diğer pakette var. Aynı model her bir araç için farklı yazılım ile uğraşmak mantıklı mı sizce?

Birde aynalara 5 kablo gidiyo 3 ü motor için 2 si resistans
Benim attigin kablolu resimde de 5 koblo gidiyor ? isi kablosu kapının içindeki soketde büyük ihtimalle

Oyle Fakat actim baktim hic kablo yok sensorde yok nerden iptal edilmiş olabilir

Beyin ksmi derken

Back