iş yerimiz kapanıyor :(

hasan Adıgüzel

Fenomen Üye
Adı
hasan
Modeli
Renk
kahverengi
slm kardeşlerim şoktayım hemde çok büyük şokkk 17 yıllık mazi sona eriyor 98 /6 ayında açtıgımız büyük bina altı otopark oto yıkamammız kapanıyor sebebi satılma ve hastane yapma girişimi zamanında sözleşme yapma dı önümüze sürdügü sözleşmesiz devam edin yada çıkın işinize geliyorsa dedi 5 yıldır böyle devam ediyorduk hukuken bir hak bile talep edmiyor vede hakkımızı arayamıyoruz buraya kadarmış en kötüsü de başka bi meslekte yok yeni bir iş yeri açmak müşteri tutmak uzun bir sürec hazır almaya çalsıyosun yüklü bir hava parası 3 kişi abim babam ve ben üçümüzde işsiz kaldık vede evliyiz çoluk çocuk sahibiyiz ekmek götüemek zorundayız ama allah büyüktür rabbim bir kapıy kapatır öbürünü açar dualarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler.

Hasan kardeşim geçmiş olsun allah herkesin rıskını ayrı ayrı vermiştir her şerin arkasında bir hayır vardır sen ona sıgın yeter allah kulunu açıkta bırakmaz dualarımız seninle

Öncelikle çok geçmiş olsun.Hukuken yapabilecek bir şey yok gibi görünüyor. Ama şükürler olsun kula Allah'i yeter.Rızk Allahtan'dir.Allah'in hesabi hepimizinkinden güzel ve daha hayirlidir.İnşallah önünüzdeki süreç size şükürler olsun ki eski is yerim kapatilmis dedirtir.Allah YARDIMCINIZ olsun.Bu da bir imtihandir elbet.

Çok sağol çok teşekürler şükrü duaların ve tesellilerin için rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin iyi varsın team doblo ailesi ve kardeşlerim insan paylasınca az da olsa rahatlıyo içi insanın.

büyük geçmiş olsun..her işte hayır vardır. Bu şerdir bu da Allah'tan. Her şer de sizin için bir hayır vardır da siz bilmezsiniz der Yüce Allah c.c.

İnşaallah sabır ile işleriniz daha da iyi olacaktır.

Team Doblo Ailesi olarak bize düşen görev ne ise burada belirtmen yeterli kardeşim.

rabbim daha iyilerini nasip etsin inşaallah.

Herşeyin hayırlısı, Allah bi kapıyı kapatır ama diğer kapıyı açar, bizde 38 yıldır işlettiğimiz Kıraathane mizi 2 ay sonra kapatıyoruz, sebebi aynı sizin gibi, binanın satılması ve sözleşmenin bitmiş olması. Bu durumda ben, babam, amcam ve amcaoğlu işsiz kalıcaz ama herşeyin hayırlısı.

@2009_premioNe olucak böyle sen ben yarın başkaları bu kentsel dönüşüm bizim gibi diger esnafları işinden ekmeginden vede evinden ediyor biz esnaflar için hiç iyi olmadı rabbim ne verirse hayırlısını versin sizede bizede yardım etsin rıskı verende allah alanda herşeye ragmen halimize şükür diyorumm.

Allah Yar ve Yardımcınız olsun dostum..İnşallah Tez zamanda daha iyisini başarırsınız..
Allah Hastalara Şifa,Dertlilere Deva,Borçlulara Edalarını nasip eder inşallah...

Cok gecmis olsun Hasan kardesim... Rabbim bir kapiyi kapatirsa digerini acar insallah...

Çok geçmiş olsun... Allah yardımcınız olsun.. Umarım en kısa sürede yeni yerinizi açarsınız..

@mali_55
@2009_premio
@beratallah razı olsun sagolun kardeslerim rabbim dualarinizi kabul etsin.

Geçmiş olsun öncelikle. Şuna inanki her işte bir hayır vardır. Yapabileceğim birşey varsa biz burdayız. Çorlu ya yolun düşerse beklerim seni ve bütün ailemi numaram 544 554 62 24

@gemlikli/MAC59Çok sağol çok teşekkürler dusunmen yeter kardeşim iyiki varsınız.

Back