Internetten Parça Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olga

Azimli Üye
Adı
olga
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2012
arkadaşlar arabamda biraz değişiklik yapmak istiyorum internetten parçalara bakıyorum çok ucuz biyer buldum ama sanki üç kağıt var gibi geldi bana cander otomotiv diye biyer ama 200 tl ve üzeri alışveriş yaparsanız bu fiyat diyor hadi 200 e tamamladım diyelim kargoya karışmıyor hadi oda tamam ama bu seferde parayı nakit istiyor hesabıma yatır para gelince göndereyim diyor istanbulda olan arkadaşlar bi çare bulsalar çok sevinirim örneğin ben burdan siparişimi istanbul yöneticimize versem o alsa gözümüz arkada kalmaz en azından sizde bir girip inceleyin aklınıza çözüm gelirse sevinirim bu firmayla daha önceden tecrübesi olan varsa o da yardımcı olursa sevinirim. cevaplar için teşekkür ederim

@olga
link atarsanız bakalım bakalım. birde bizim sponsorlarımızdan ünlü otodan fiyat alın bakalım.

canderotomotiv-com ( - yerine . koyun reklam olmasın diye ) site bu ünlü otodan baya baya uygun ama şüpheli işte parayı nakit istemesi

@olga
siz üye oldunuz mu? kredi kartı seçeneği hiç yok mu? ben bir ürün sepete attım üye olmadan göstermiyor.

evet üye oldum kredi kartı olayı yok bunlarda parayı havale olarak gönderin diyorlar

yakın olan arkadaşımız varsa bakabilirler belki. garantileme adına.

aynen iyi olur bu firmadan internetten alışveriş yapmak mantıklı gelmedi dediğim gibi istanbuldan bi arkadaş bulursak musait olduğunda gidip istediklerimizi alsa nekadar tutarsa ona göndeririz birkereliğine yardımcı olması süper olur güven adına

Tam olarak ne alacak sınız?

Cander çok büyük firmadır sağlam olduğunu teyit ettim

Çalışma sistemleri bu şekildeymiş

Gördüğünüz fiyatlar toptan fiyatlar olabilir

üst tavan çıtası, park sensörü,koltuk kılıfı,direksiyon kılıfı,jant kapağı, yan basamak, ve bi kaç tane daha araç içi aksesuar var siz hiç alış veriş yaptınızmı acaba

Bir arkadaş gitmişti. Fiyatları internetten 2 kat fazla söylemişler. "sitedeki fiyat bu" deyince, "o zaman siteden al" denmiş ve pişkin lakaytlığın şokuyla çıkmış gitmiş 🙂
Yine de buradan deneyen olursa diye takipteyim. O belki bir seferlik olaydır. Herkesin bir eşref saati olabilir.

Biz ordan daha önce 1 kere alışveriş yaptık. Kısaca özet geçeyim 200 lira üstü alışveriş yapman gerekiyor netteki fiyatlar için gerçekten ucuzlar ama kalite 0 a yakın ürünler çok çok dandik tavsiye etmem.

N11, gittigidiyora göre %50 daha ucuz gerçekten alan kullanan memnun kalan varsa bilgilendirsin yüklü alışveriş yapalım 🙂

Niye kuşku ile bakılan yerlerden alışveriş yapmaya çalışır sınız eparca gir ürüne bak inceleme yap orjinal hepsi güvenilir

Back