JetTurboDizel
Saygın Üye
- Adı
- ömer
- Kan Grubu
- A RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2004
Değerli arkadaşlar immobilizer iptali mümkün mü ? Geçen bir defa anahtar mı tozlandı yoksa immobilizer mi okumadı bilmiyorum anahtar işareti kaybolmadı. Kontak anahtarını silip denedim düzeldi. mümkünse iptal ettireceğim.
Eski Doblo 1 aracımın direksiyon altındaki plastiği söktükten sonra kontağın etrafında bulunan yuvarlak plastiği çıkartıp (bunun içinde bakır sargı ve bu bakır sargının her iki ucuna bağlı olan bir kablo var, gizli kontak da bu kablodan yapılıyor), anahtarın içindeki çipi çıkartarak, bu yuvarlak plastiğin ortasına bantlayarak, yaptırdığım çipsiz yedek anahtarı da kullanma fırsatım olmuştu. Bunun için aracın beynini söktürüp, yada farklı metodlara bir sürü para vermeye gerek yok. Az biraz becerisi olan herkes bunu 10-15 dakika da yapabilir. Hepsinde mantık aynı.Değerli arkadaşlar immobilizer iptali mümkün mü ? Geçen bir defa anahtar mı tozlandı yoksa immobilizer mi okumadı bilmiyorum anahtar işareti kaybolmadı. Kontak anahtarını silip denedim düzeldi. mümkünse iptal ettireceğim.