imbolizer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emre67

Aktif Üye
benim anahtarı değiştirecem sustalı yaptıracam anahtar orjinal mavi anahtar içindeki çipi sustalı bi anahtara koyduracam bişey olmaz diyilmi anahtarcı yapıcak 50 tlye*pissed*

lütfen konuları doğru yerlere açınız konularnızı yanlış bölümlere açmıisınız

susutalı anahtar iyi oluyor ama ben d1 e yaptırmıştım 3 defa kırıldı

nasıl kırılıyo anlamadım ben bazı kişilerde yaptırıyo bişey olmuyo valla anlamadım

Hiç bi sorun olmuyor hatta ben de yaptırdım buyrun linki www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=8055 6aydır kullanıyorum şimdilik sorun yok

abi bende yaptıracam tahmini 50 lira tutuyo birde d 3 kumandası var ondanmı yaptırsam diye düşünüyom güzel oluyor

bence d3 kumandası yaptır d3 kumandasını kaç paraya yapıyor?

[fpnotice=info]konu yerine taşınmıstır

sıkıntı olmaz yaptırın.d3 3 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok.d3 varsa ondan yaptırın inşaallah o kadar sağlamdır.

d3 kumandasını takmak sıkıntı olabilir. bende araştırdım d2 içindeki çip ile d3 kumandası çipi farklı oturmayablir. Ayrıca biri 3 butonlu diğeri tek butonlu, sağlam bi anahtarcı bulmak lazım olursa banada haber verin 🙂

sıkıntı olmaz yaptırın.d3 3 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok.d3 varsa ondan yaptırın inşaallah o kadar sağlamdır.

mehmet abi orjinalde sorun yok bende çok memnunum ama sonradan yapılma orjinal gibi olmuyor

mehmet abi orjinalde sorun yok bende çok memnunum ama sonradan yapılma orjinal gibi olmuyor

d3 ün görüntüsü de güzel.orjinal kadar sağlam olması imkansız zaten.o yüzden dedim inşaallah o kadar sağlamdır diye.o yüzden daha kibar kullanılması gerekir.

ya aslında benim anahtar orjinal mavi olanlardan tek butonlu ama cok yıprandı kırıldı o yüzden d3 kumandası var 50 liraya yapıyo adam ama elime aldığımda hafif geldi biraz ondan şüpheliyim ama güzel kumanda ya

emre anahtarcıda anahtara baktıysan içi boş olduğundan hafif gelmiştir sadece kabtır o peki bagaj açma özelliğinide aktif hale getirecek mii yoksa o tuş boşta mı kalacak?

oğuz abi 2 tuş boş kalır çünkü acma kapama tek tus zaten ama d3 te ayrı ayrı

d3 anahtar kabı takılmaz arkadaşlar içindeki çipin boyutu bile farklı. he dersen çok usta bi anahtarcı var uğraşır yapar ama sadece tek tuş çalışacak yine. diğer 2 tuş boş kalacak.

ben en iyisi orjinali

Back