İlk kalkışta kapı kilitlenmiyor

Karahanlı

Aktif Üye
Doblo
Adı
Ali yasin
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Arkadaşlarım hepinize hayırlı akşamlar 2015 Doblo easy aracımla ilk hareket haline geçerken 20 km hıza ulaşan bile kapı mandalı kendini aşağı çekip kilitlemiyor dışarıdan biri kapıyı açabiliyor bu normal bi durummudur

Arkadaşlar birde benim aracımda koltuk yükseklik mandalı yok 2015 modelden bahsediyorum ..ne kadar basit şeyler kaç bin TL para vererek alıyorsun adamlar bunu fonksiyonel özellik gibi sunum yapıyor Fiat bu konuda beni şaşırttı

Araç durgun haldeyken kontagı açıp menü ayar tuşuyla kapıların kitlenmesini ayarlayabilirsiniz

Benim menümde kapı ayarı diye birşey yok hocam kucuk bi ekranı var menu tuşlarına basınca sırasıyla soyluyorum

Speed on of
Dr1. On of gunduz farı
Hour saat ayarı
Unıt km veya mil
Bag p. Airbag on of olması lazım
Comfort yes no bu ne demek bilmyrm

. Youtubeden buldum bu linki sagolsun benim menüm bu şekilde

20 km hızı geçmeden kitlemez geçince kitler bendede aynısı normali bu zaten

Hocam 70 km çıksam bile kilitlemiyor ki

Aynı olay benim doblo da da aynı araba 80 90 la gidiyor kapı kilitlenmiyor bir ara araç kiraladık linea idi yeni linea 2015 model o 20 olduğu an kendisi kilitliyordu ben aracın menüsünü baya karıştırdım birşey anlamadım aynı senini easy gibi menüsü var

bu arada aracım doblo d3

Benim premio plus kilitleniyor ama nasıl açtım tam hatırlamıyorum kitabını okuyarak yapmıştım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlarımızı bekliyorum

Yardımcı olabilecek arkadaşlarımızı bekliyorum

Otomatik Kapı Kilidi
Fiat Doblo ‘nun bu özelliği ile aracınız hareket ettiği anda kapıları kilitleme yada araba durduğu zaman kapıları açma işlemini otomatik olarak yapabilirsiniz. Bu özellik için Teybinizin Ayarlar -> Kapılar ve Kilitler -> Otomatik Kilit menüsüne gelin. Bu menüde bulunan seçeneği açık hale getirdiğiniz zaman özelliği aktif etmiş olacaksınız.

Hocam benim teyp premiolardaki gibi degil menü ayarında kapı kilit vs yazmıyor Nokia telefonlardaki gibi bi ekran var menü ayarında teyple alakalı yazılar yazıyor sadece
x5_791645234fkh.jpg

Multimedya ekranı degil sizin dediğiniz youtubeden izledim kapı ayarları var benim teypde yok malesef

Yardım bekliyorum bilen arkadaşlar varsa

daha önceden de kitlenmiyorduysa belki sizin araçta böyle bir özellik olmayabilir
linea 2015 easy kiralık araçta direkt kilitliyordu benim aracım d3 doblo 2014 dynamic ancak oda kilitlemiyor

Demekki. Kilitlenmiyor peki arkadaşlar çözüm olarak alarm taktırsak olur mu fikriniz nedir ...

Alarm takılınca hem merkezi kilit hemde alarm tek beyinde diye biliyorum belki kilitler işe yarar mı acaba

Back