İl Meclis üyesinin doblosu

ecdoblo22

Aktif Üye
(link)

İl Genel Meclis Üyesi Erdal Akgün’ün aracının her yerini çizdiler.
İl Genel Meclis üyesi Erdal Akgün’ün özel aracının her tarafı çizildi. İl Genel Meclisinde sivri çıkışları ile tanınan ve aracının arka camında Atatürk fotoğrafı taşıyan CHP’li Akgün’ün aracına yapılan çirkin saldırı bir çok kesimden tepki aldı.

--EDİRNE--

paylaşım için teşekkürler...

parti purti bi yana bunu yapan öz hakiki rospu çocuğu!adamla derdin varsa git konuş döğüş sövüş hallet!adamın arabasını niye çiziyosun lan kahpe!

raptor sende benim gibi araçları canlı olarak görüyorsun değilmi.

geremy tarafından yazılan metin:
raptor sende benim gibi araçları canlı olarak görüyorsun değilmi.

ya aga benim doğanı aldığımın üçüncü günü bi şerefsiz geldi ön sol kapıya anasının bişeysinin A sını çizdi...ciğerime işlediydi!

o gün bu gün kimin arabasını çizik görsem çizenin anasını anarım!

Benim arabam benim evladimdir ...onu cizenin anasini ben cizerim alimallah...

harbiden insan değil bunlar yazık olmuş ALLAH verir cezalarını ama *rofl*

Düşmanım da olsa arabasını çizmem.Ben de arabaları canlı olarak gören biriyim.Benim arabam çocuğum gibidir.

kurt tarafından yazılan metin:
Düşmanım da olsa arabasını çizmem.Ben de arabaları canlı oaraka gören biriyim.Benim arabam çocuğum gibidir.

*tup*

Zaten bunu yapana insan demek doğru olmaz.Şimdi hayvan diyeceğim hayvanlara ayıp olacak.

yunuscetin tarafından yazılan metin:
Zaten bunu yapana insan demek doğru olmaz.Şimdi hayvan diyeceğim hayvanlara ayıp olacak.

*tup*

afedersınız ama dunyada oyle serefsızler var kı adama desenkı serefsızlık ıcın aylık 1000 tl vergı var adam yıne yaparım der B)

Back