İkinci... (34 BP 9542) Chirmicty (Koray) & (34 HG 5103) FireExit (Barış) Buluşması...

FireExit

Onursal Üye
Saolsun kankam doğum günümde sürpriz yaparak dükkanıma geldi.... Gezdik... Tozduk ... Eğelendik... Makara yaptık... Tabi ki resimde çekildik...

img0940lo.jpg

img0941j.jpg

img0942f.jpg

img0943uh.jpg

img0944q.jpg

🙂oooo kıskananlar çatlasın artık yani😀 biz bir kere görüşemedik adamlar kanki kanki takılıyolar bea🙂

FireExit tarafından yazılan metin:
Vallahi abi... İsteyince buluşuluyor demek ki... 😛

Aynen oyle.....istemek.....yapmanin yarisidir....*tup*

doğum günüydü gidim görim dedim bi böle burdan iki mesaj atmakla olmaz dedim içime sinmedi gittik gezdik tozduk çook güzel vakit geçirdik vodafone a sövdük barışı aveya geçirmeye karar verdik çok güzel bir gündü teşekkür ederim kardeşime kankama bu güzel gün için 🙂

Guzel guzel.....efferin size canlar......

Chirmicty tarafından yazılan metin:
doğum günüydü gidim görim dedim bi böle burdan iki mesaj atmakla olmaz dedim içime sinmedi gittik gezdik tozduk çook güzel vakit geçirdik vodafone a sövdük barışı aveya geçirmeye karar verdik çok güzel bir gündü teşekkür ederim kardeşime kankama bu güzel gün için 🙂

Ne demek kanka... Asıl ben teşekkür ederim... Bu arada artık full cüyüz... 😀😀😀😀😀 *dog*

Ne demek kanka... Asıl ben teşekkür ederim... Bu arada artık full cüyüz... 😀😀😀😀😀 *dog*

aynen Full deki elemanlarla baya bir konuştuk bu gün konuştu yani barış ikimizde garanti kartımızı alıp Full e geçmiş bulunmaktayız mazot ibresini aynı paraya birazdaha yükseklerde görmek sevindirici 😀 3,70 litresi

aynen Full deki elemanlarla baya bir konuştuk bu gün konuştu yani barış ikimizde garanti kartımızı alıp Full e geçmiş bulunmaktayız mazot ibresini aynı paraya birazdaha yükseklerde görmek sevindirici 😀 3,70 litresi

Araç benim adıma olsa daha da ucuz olacaktı... Ticari kartla... Ama olsun... %9 a tekabül ediyor... Bakacaz görecez... Beğenmezsek söyleriz zaten...

*clap**clap**clap*

Kadoil baba😀

vayyyy be süper olmuş *clap**clap**clap*

Back