içerde yoğun bir nem kokusu var

biyoradyolog

Azimli Üye
arkadaşlar doblomu yeni aldım.önceki sahibi arabanın içini temizletmiş ama arabanın içi tam kurutulmamış ki içerde yoğun bir nem kokusu var ve çok rahatsız ediyor.bu kokuyu nasıl yok edebilirim yardımcı olurmusunuz...şimdiden sağolun...

aracınızı güneşli bi havada kapılarını açın ve içini iyice havalandırıp kurutun

birde bu detaylı temizlik yappan yerklerde bu kurutma işlemiş var arabanın içine camlrdan borular bırakıyorlar hem havayı temizliyor hemde kurutuyor

birde bu detaylı temizlik yappan yerklerde bu kurutma işlemiş var arabanın içine camlrdan borular bırakıyorlar hem havayı temizliyor hemde kurutuyor

şu kurutma işi herhalde bu sorunu çözer inşallah..en kısa zamanda bakacam bu işe... sağolun....

çözer kesinlikle eğer arabanızın içi iyi temizlenmedi ise birdaha temizleyin yada yemizletip kuruttutrun daha sonrada sürekli aracınızın içne oda kokusu sıkın sürekli ferah kalır

evet en güzel çözüm kurutmak.

geçmiş olsun. kolay gelsin.

mevlüt abiye aynen katılıyorum. işin kompedanı oğuz dur.

bnm koltuklar kumaşken kendim temizliyodum halı yıkama makinesi ile ilk olarak ıslak yıkıyodum koldukları makine ile güzelce suyunu çektikden sonra kalöriferi motor sıcakken yarım saat açık bırakıyodum camlar kapalı vazıyette ilk gün ki gibi oluyordu 🙂

*tup**tup*

Back