İbreniz en son kaçtaydı?

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
Selamun aleyküm abiler, arkadaşlar

Hep merak etmişimdir ve çevremden hep yok yapılmaz, yok doblo o kadar çıkmaz gibi laflar duyuyorum. Fakat youtube de bir video ile karşılaştım 190 km/h hıza ulaşıyor. Sizlerin en son gördüğünüz hız nedir ? 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uWy_sHuEEsM[/youtube]

2011 1.3 premio d3 90hp son düzde 180km hız yaptım başkada gitmedi videoda 190 km hıza çkıyor 1.3 için çok güzel bi değer ayrıca 180km hız ile giderken bile hiçbir şekilde stabilitesi bozulmuyor ip gibi diyor d3 ün bu yol tutuş ve rüzgardan etkilenmeme özelliğini çok seviyorum çoğu bineten daha iyi

https://www.facebook.com/photo.php?v=4927800162259&set=vb.320183604698154&type=3&video_source=pages_video_set

Abiler biz daha deneyemedik yeni aldık aracı. İmzamda görmüş olduğunuz araç. Neyse abiler şimdi 8.4 yazıyor yakıtı. Fazla değil mi? Bu kullanımdan dolayı farkediyor mu? Bize çok fazla geldi yakıtı? 1.3 bu kadar yakmaması gerekiyor diye düşünüyoruz?

aracın göstergesinden ziyade hız gösteren bir navigasyon cihazıyla deneyin bakalım ne gösterecek en doğrusu navigasyon cihazı

Doblo d3 170i gecmiyor inttem arastirdim son hiz 170 diye gordum yokus asagi bile 170i gecmiyor araba bu neden bilen varsa yardimci olabilirmi tesekkurler

Abiler biz daha deneyemedik yeni aldık aracı. İmzamda görmüş olduğunuz araç. Neyse abiler şimdi 8.4 yazıyor yakıtı. Fazla değil mi? Bu kullanımdan dolayı farkediyor mu? Bize çok fazla geldi yakıtı? 1.3 bu kadar yakmaması gerekiyor diye düşünüyoruz?
fazla devirli kullanmayın düşüceğine eminim.

Doblo d3 170i gecmiyor inttem arastirdim son hiz 170 diye gordum yokus asagi bile 170i gecmiyor araba bu neden bilen varsa yardimci olabilirmi tesekkurler

evet bende bir iki denememde son 170 km hıza kadar çıkıyordu ama son denemede 180 fgördüm dahada gitmedi zaten aslında normalde 160 km hızı geçmemesi laxım sonuçta 1.3 motor var üstünde fab verisi 155 km bence hacmine göre süper bi değer

yakıt tüketimi kullanım ile alakalıdır yol durumuda büyük etken

Mustafa Abi sana katılıyorum hız felakettir ama işte insan merak ediyor son nekadar gidecek diye ama mutalaka yol müsait olmalı ve çok dikkat edilmeli şunuda tekrar söyleyeceğim d3 yüksek hızlarda gerçekten güven veriyor insana

Teşekkürler abiler verdiğiniz bilgiler için. Daha 2 - 3 gün oldu aracı aldığımız.

Hız yapmak değilde abi test etmek amaçlı denemeler olabilir fakat bunu boş yollarda test edilmesi taraftarıyım. Oturduğum semtte (modoko'nun yakınları) gerçekten ara sokak demeden çoluk çocuk demeden hız yapıyorlar, ayrıca aşırı sokak var nereden nasıl araba çıkıcak tahmin edemiyorsunuz bu şekilde hıza kesinlikle karşıyım. Sokak ve caddelerde aşırı hız *ciks*

bende 2002 1.9 D var fabrika cıkısı 141 km yazıyor, bende 175 i gördüm ama çok az bir eğime girdim son hıza doğru onunda faydası oldu tabi 🙂

bende 2002 1.9 D var fabrika cıkısı 141 km yazıyor, bende 175 i gördüm ama çok az bir eğime girdim son hıza doğru onunda faydası oldu tabi 🙂

hele şükür bir tane daha 170 geçen düz doblocu çıktı.eğimde olsa düz doblosu olan arkadaşların çoğu gitmediğini söylüyorlardı.hatta galericiler bile öyle diyordu bir tanesine kızmıştım bende konuşurken.neymiş 140 ı geçmiyormuş bu araçlar.😀😡 bende 170 basmıştım ve araç full doluydu bagajda da bavullar vardı.hem de kırsal motorin ile.(genelde kırsal kullanırdım o zamanlar)

Evet herkes doblo onu yapamaz bunu yapamaz diyor. Fakat bu faktör sürücüye bağlı bence. Çünkü nice sürücüler var arabalarının hakkını veremeyen 🙂

2005 1.3 premium la 190
2012 1.6 premio la 220
ibrelerim team doblo facebook sayfasinda paylasilmisti hatirlarsiniz belki
biraz yol biraz da arabayı bilirsen gider

son hız 183/184. bolu hendek-düzce otobanında. şaka bir yana 180 küsürle radara gircektik 🙂

En son adapazarına giderken
GbpQmy.jpg

daha yolu varmış

Back