hususi doblo aranıyor..

alper_06

Yeni Üye
selamun aleyküm max. 15 bin tl ye

1.9 JTD yada 1.3 Mjet hususi otomobil ruhsatlı (2 yılda bir muayeneli) doblo arıyorum.

Bilen duyan satmak isteyen varsa yardım ederse sevinirim...

hususi doblo alıcaksınız alırken çok iyi bi inceleyin taksi çıkması,şirket aracı...vs olabilir....

1.9 jtd bulamazsınız 2001 2002 2003 model 1.2 1.9d bulabilirsiniz belki 1.3 te bululursunuz

bi tane hususi 2003 1.9 jtd buldum aracın kaportası iyi diri duruyo değişeni boyası yok ama km si çok fazla 340 binde 11 liraya arabayı verecek 3 lirayada motorunu rektifiye ettirsem bana 14 liraya gelmiş olacak zaten piyasasıda 14 lira falan herhalde. ama motor rektifiye çok mu ugraştırır başıma bi iş açarmıyım alsam mı almasam mı diye çelişkideyim

ben 1.4 motor yaptırdım 1700 tlye eğer 3 bin tlye motor yaptırabilirsen olabilir ama çok para lazım diye düşünüyorum 4 5 falan olabilir

valla kardeş bi kaç ustaya sordum 2bucuk 3bin civarında tutar dediler arac bu km yi uzun yolda ve normal bi şekilde devrinde kullanılarak yaptıysa turbosunda falan sıkıntısı yoksa 1bucuk 2 lirayada hallolur dedi ama alsam mı almasam mı daha kararsızım

Bana sorarsan kardeş km çok gibi. Biraz daha araştır hemen alma. Belki kmsi daha az temiz bir doblo bulursun...

valla kardeş bi kaç ustaya sordum 2bucuk 3bin civarında tutar dediler arac bu km yi uzun yolda ve normal bi şekilde devrinde kullanılarak yaptıysa turbosunda falan sıkıntısı yoksa 1bucuk 2 lirayada hallolur dedi ama alsam mı almasam mı daha kararsızım

1 buçuk 2 liraya yaptıramazsın abi ben orjinal parçalarla değiştim

Bencede Biraz Daha Araştır Sonra Al ......

bi tane hususi 2003 1.9 jtd buldum aracın kaportası iyi diri duruyo değişeni boyası yok ama km si çok fazla 340 binde 11 liraya arabayı verecek 3 lirayada motorunu rektifiye ettirsem bana 14 liraya gelmiş olacak zaten piyasasıda 14 lira falan herhalde. ama motor rektifiye çok mu ugraştırır başıma bi iş açarmıyım alsam mı almasam mı diye çelişkideyim
aracın fotoğrafları var mı?

1.9 jtd bulamazsınız 2001 2002 2003 model 1.2 1.9d bulabilirsiniz belki 1.3 te bululursunuz

bahsetmiş olduğun yıllarda dobloda 1.3 multijet motor yoktu kardeşim.

01.04.2012 tarihinde 1.9 motor baştan yarattık. bırak motor aksamını marş motoru şarj dinamosu falan hepsi orjinalleriyle değiştirildi. maliyet pazarlıkla 4.000 tl idi. şimdi yakıt da düştü kendi de canavar oldu. ama 3 bin tlye turboyla beraber motor rektefiyesi biraz imkansız gibi. ha olabilir. nerde ne için üretildiği belli olmayan parçalar takılır. o zaman olur. ama birkaç yıl sonra seni yine aynı noktaya döndürür.

01.04.2012 tarihinde 1.9 motor baştan yarattık. bırak motor aksamını marş motoru şarj dinamosu falan hepsi orjinalleriyle değiştirildi. maliyet pazarlıkla 4.000 tl idi. şimdi yakıt da düştü kendi de canavar oldu. ama 3 bin tlye turboyla beraber motor rektefiyesi biraz imkansız gibi. ha olabilir. nerde ne için üretildiği belli olmayan parçalar takılır. o zaman olur. ama birkaç yıl sonra seni yine aynı noktaya döndürür.

*tup*

verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. araca bugün gittim baktım kamyonet ruhsatlıymış oda bana yaramaz almaktan vazgeçtim şimdi bi tane daha buldum oda 2003 model hususi otomobil ruhsatlı 135binde değişeni yok belden aşagı 3-4 parça boyası var 14 bin tl ye bıraktı akşamda ona bakmaya gidecem

bende 2002 1,2elx var hususi otomobil klimalı zavoli marka tüplü düşünürseniz görüşebiliriz.tel no:0541 3177006

verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. araca bugün gittim baktım kamyonet ruhsatlıymış oda bana yaramaz almaktan vazgeçtim şimdi bi tane daha buldum oda 2003 model hususi otomobil ruhsatlı 135binde değişeni yok belden aşagı 3-4 parça boyası var 14 bin tl ye bıraktı akşamda ona bakmaya gidecem

jtd olmayabilir ona dikkat edin.bende düzü vardı 13,750 ye vermiştim.140,000 km de.

Eğer ticari kimliğiniz yoksa niye hususi ? Çünkü K2 blgesine ihtiyacınız yok. Geriye bir tek muayene ve hız sınırı kalıyor. Muayene ise size en fazla yıllık 80 TL ek yük getirir bir de zaman kaybı. Hususi arayarak seçeneklerinizi kısıtlamayın bence. Çünkü Hususilerde arkadaşların dediğine göre JTD ve 1.3 seçeneği yok geriye 1.9 D ve 1.2 benzinli kalıyor. 1.9 D ler malum motor ömürleri çok az 10 yaşındaki 1.9 D sizin için riskdir bence. Muayeneden yırtacam diye daha fazla masraf açabilrisniz başınıza.
Parasal durumları bilmiyorum ama onu yerine 1.3 MJ yada JTD baksanız daha mantıklı bence.

Ticari taksi olarak kullanacak olabilir. Taksicilerde ruhsatta otomobil - hususi yazma zorunluluğu var. Ben satışa çıkardığımda birsürü taksici aramış sormuştu. JTD motor daha dayanıklı olduğundan taksicilein gözdesi bu araçlarda...

Back