HOŞ VE HEYECAN VERİCİ

bazen arabanın arkasına bi kamera takayım diyorum.önde çekecek bişy yok.bari geride kalanları çekeyim.

abi bu guzeldi😀

Bana kırmızı ışıkta yeni kasalardan bir tane jetta denk geldi.Kalkıştan 5. vitese kadar kafa kafaya gittik ben 6. vitese atınca arayı açmaya başladım 190 civarında arayı açmıştım ki önümde araba seyrettiğinden dolayı bıraktım o da bana yetti zaten dobloda 4 kişiydik.1.6 dobloları hafife almamak lazım.Yokuş çıkarkende çok güzel performans gösteriyor... 2.0 turbo passat variantla 12 km dağa tırmanırkende bir tecrübem oldu iki arabadada 6 kişi vardı.Keskin virajlar olmasına rağmen ve çoğu zaman esp devreye girmesine rağmen doblom çok güzel performans gösterdi.İyi ki doblomuz var allah eksik etmesin.İnsana keyif veriyor.🙂

1,6 biraz saka makinasi ilk hantal bi yapi gibi hissttiriyor ama hicte oyle degil tokatladimi fena tokat atiyor ozellikle 5, 6,viteste bile kesintisiz hizlaniyor

Yokuş çıkarken düz yolda sol şeriti kapatıpda gidiyorum 🙂 (Tabi radar olmayan yerlerde 😀 ) Dayımda 2006 combo var bizimkini kullandığında Frene basmadan duruyo gaza basmadan gidiyo demişti 🙂 🙂 Combo yu kullandığımda frene basınca durmuyo gaza basınca gitmiyodu 🙂 🙂 Doblo yu almadan önce araştırma yaparken ne yalan söyleyim aklımdan pek doblo geçmiyordu Kullanınca biraz zaman geçirince iyiki almışız dedim 🙂Şu an bi çok net sitesinde dobloyu bilmeden kullanmadan kötülüyorlar...

Samed o binmeden karalayanlar cahil koyun tipler adam binmemis kotuluyor

1,6 biraz saka makinasi ilk hantal bi yapi gibi hissttiriyor ama hicte oyle degil tokatladimi fena tokat atiyor ozellikle 5, 6,viteste bile kesintisiz hizlaniyor

aynen oğuz en çokta bu özelliği hoşuma gidiyor.rampa ne kadar dik olursa olsun kesinlikle bayılmıyor.hızlanabiliyor.

beyler valla ben onu bunu bilmem ticari araba hastasıyım otomobilden pek haz etmem safeline'dan sonraki arabam kesinlikle d3 1,6 doblo olacak ne tapee ne berlingo, caddy, connect bizim doblolar kral araba kral

duruşu yeter 😀

Adi ve durusu yeter bu sinifta doblo gerisi yalan

1.6 trekking ile düzde 195 km gördüm daha yolu var 1.6 çok güzel hızlanıyor

Son düzenleme:
Benim 1.3 safeline klasik kasayla 3 viteste dik rampa ciktigim oluo bazen 2.0 arabalara selektor yapiyorum rampa cikarken motorlari cok iyi 1.6 yida aldik bakalim deniycez bidahaki ay forumdan ve cevreden arastirmalarima gore epey keyifli olucak 🙂 sattiricaksiniz bana klasik kasayi sonunda 🙂🙂

Onur 1.6 doblo mu aldınız?

@doblo vip premio
Aynen haci maxi. siyahta bende

Euro 4 ile Euro 5 arasındaki performans farkını burdan anlayabilirsiniz.

sizin araç Euro 4 olduğu için bu durum gayet normaldir

D2 yi sattin heralde gormuyorum coktan beri

hayirli olsun gule gule kullanh

@doblo vip premio
yok ya benim mareayı sattım d2 yi kendime aldım d4 üde pedere aldık

@Onuryilmaz
güle güle kullanın

Back