hoparlör yeri

vole41

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar benim bi konu hakkında görüşlerini istiyorum şimdi bn aracıma 2 adet hoparlör taktırmak istiyorumadamla konuştum bagajın üstündeki padizotta 2 hoparlör yeri açarız oraya takarız dedi ama bn padizotu kestirmek istemiyorum çnkü arada onu almam gerekebiliyor şimdi nasıl yaptırcağımı bi türlü bulamadım hoparlörleri taktırcam ama nereye ????

kendi orjinl yerlerine taktırın bence

bagaj pandizotunu bence kestirmeyin çok çitrkin oluyor

kendi orjinl yerlerine taktırın bence

bagaj pandizotunu bence kestirmeyin çok çitrkin oluyor
zaten bnde kestirmeyi düşünmüyorum ama orjinal yerini nasıl taktırabilirim ki oval pıoner hoparlörlerini

işte orasını bilemem forumda bu işlerden anlayan vardır

işte orasını bilemem forumda bu işlerden anlayan vardır
anlayan arkdaşlar yazsalarda bizde öğrensek çok iyi olcak çnkü padizot çok işimi görüyo ayrıca kestirmk istemiyorum nereye nasıl taktırcağımıda bilmiyorum bilen arkdaşlar varsa yazarlarsa sevnirim bide resim ile gösterirlerse

orjinal yerine uyan tipte hoparlör alsanız olmazmı?

bilmiyorum öle var mı onuda araştırım ama ben oval hoparlörlerden daha çok verim alcağımı düşünüyoum

arkadaşım arka oval hoparlör yerlerine uyan hoparlörler var ben aldım mesela çok da memnunum orjinalden kat kat daha iyi. /////ALPİNE SXE-4625S on numara. bilgin olsun.

illaki oval kolon takıcam ama tenteye elletmşcem diosan şu videoya bak sonlarda arkadaki oval kolonlara aldığım kabin gibi kabin bulup sabitleyebilirsin bagaja [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bszIv2_zk68&feature=player_embedded#![/youtube]

bagajdaki çamurlukların üzeri boşsa oraya mdf den kabin yaptırıp sabitleyebilirsin.bi arkadaşım caddy de öyle yaptı.

illaki oval kolon takıcam ama tenteye elletmşcem diosan şu videoya bak sonlarda arkadaki oval kolonlara aldığım kabin gibi kabin bulup sabitleyebilirsin bagaja [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bszIv2_zk68&feature=player_embedded#![/youtube]

Sistemin Gayet Başarılı *tup*

Ama Bişi Soracam Ben Bagaj Havuzu Gibi Paspas Arıyorum
Sende Gördüm Fiyatı Ne Kadar ?
Bana Yardımcı Olurmusun ?🙂

Bagaj havuzunu d3'e ben 90 tl ye aldım.çok çok faydasını gördüm.şiddetle tavsiye ederim.

Bagaj Havuzu Aldım Bana Aynı Şekilde Paspas Lazım.....
Mehmet Kardes Bulamadım Hiç Bir Yerde...

aksesuarcılarda vardır kauçuk değilde başka bi madde olanındanda var adı aklıma gelmedi yırtılmıyor delinmiyormuş.takımı 40 tl falan olması lazım.

Teşekkürler Arkadaslar Buldum Arkadaslar

Link:

http://www.hepsiburada.com/liste/automix-fiat-doblo-havuzlu-oto-paspas-seti-siyah/productDetails.aspx?productId=otsv1000800005688&categoryId=20035928&SKU=OTSV1000800005688#Gorseller

pandizot için carbon fiderden doblo arka bagaj kapağının üst tavan bir leşimineözel kolon yapıyorlar ben sordum 200 lira gibi bir maliyeti var deneye bilirsin bana nasip olmuyor maddiyatta sıkıntı yaşıyorum ama araştırabilirsin

Hocam ben ses sistemi yaptırıken mecburen bagajdaki midler 10Cm oldugu için oraya mid koyamadık bende katlanabilir perde gibi şeyi kestirdim gayet güzel duruyor yarın gündüz gözüyle atarım ben arabada malzeme tasıyorum onu haftada 1-2 kere cıkartıyorum fişli yaptırdım cok rahat ve cok net ses alıyorum.yardımcı olurum ses sistemi konusunda Pioneer 5 yollu 600W ben toplam 1500 TL buldu yaptıgım ses sistemi.
Resimide bu yarın bagajın resimini cekerim yardımdıcı olurum bu konu hakkında.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-ts-a-6994s-600-watt-hoparlor-orjinal-37262792 bundan var arkada 2 tane

Hiç uğraşmanızın gereği yok. Yenisini yaptırmakla falan uğraşmayın benim aracımın sayfasına siz yazmıştınız sanırım orjinali kac cm diye eğer sorunun bu olduğunu söyleseniz hemen yardımcı olurdum.
Resim440.jpg
Fotoğrafta gördüğünüz benim aracım subwooferin yanında gördüğünüz iki küçük kutudada 2 adet pioneer oval hoparlör var istediğiniz her müzik tesisatıyla uğraşan dükkanda oval kutusu diye bulabilirsiniz. Fazlası içinde facebooka plakamı yazıp bana ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin..

Back