hızlı kalkış

mehmet zahit

Onursal Üye
bugün arabayı kullanırken kendimi kaptırdım,çok hızlı kaldırdım patinaj felan çekti,sonra yol bilgisayarının ekranı yanıp yanıp sönmeye başladı,2 km gittim sönmedi arabayı durdurdum çalıştırdım düzeldi,acaba sizce neden böyle oldu?

araba alışkın değildir belki öyle şeylere. 🙂

araba alışkın değildir belki öyle şeylere. 🙂

başını döndürmüşsün demekki arabanın.😀😀😀

bugün arabayı kullanırken kendimi kaptırdım,çok hızlı kaldırdım patinaj felan çekti,sonra yol bilgisayarının ekranı yanıp yanıp sönmeye başladı,2 km gittim sönmedi arabayı durdurdum çalıştırdım düzeldi,acaba sizce neden böyle oldu?
motor ısınmışmıydı belki motor soğukken aniden gaza yüklendiğinizden böyle şeyler yapmış olabilir......

motor ısınmışmıydı belki motor soğukken aniden gaza yüklendiğinizden böyle şeyler yapmış olabilir......
Arabayı yeni çalıştırmıştım.

Arabayı yeni çalıştırmıştım.

benım arabada da oluyo aldığımdan beri 3 kez başıma geldi km yanıp sonuyo

bizim dolmuş alışkan artık çok az arza lambası yanıyo oda düz yol bulunca 😀

geçi,ci bi arıza olmuştur ama bence bi servise sor ama o hızlı kalkma ile alakası yok bence

Yavaş ol yoksa motoru alcan eline demek istiyo heralde 😀
aynen katılıyorum aracı çalıştırın en azında biraz 1 dakika yerinde çalışsın ondan sonra hareket edin...

Back