mehmet zahit
Onursal Üye
araba alışkın değildir belki öyle şeylere. 🙂
motor ısınmışmıydı belki motor soğukken aniden gaza yüklendiğinizden böyle şeyler yapmış olabilir......bugün arabayı kullanırken kendimi kaptırdım,çok hızlı kaldırdım patinaj felan çekti,sonra yol bilgisayarının ekranı yanıp yanıp sönmeye başladı,2 km gittim sönmedi arabayı durdurdum çalıştırdım düzeldi,acaba sizce neden böyle oldu?
araba alışkın değildir belki öyle şeylere. 🙂
başını döndürmüşsün demekki arabanın.😀😀😀
:korsan:araba alışkın değildir belki öyle şeylere. 🙂
başını döndürmüşsün demekki arabanın.😀😀😀
Arabayı yeni çalıştırmıştım.motor ısınmışmıydı belki motor soğukken aniden gaza yüklendiğinizden böyle şeyler yapmış olabilir......bugün arabayı kullanırken kendimi kaptırdım,çok hızlı kaldırdım patinaj felan çekti,sonra yol bilgisayarının ekranı yanıp yanıp sönmeye başladı,2 km gittim sönmedi arabayı durdurdum çalıştırdım düzeldi,acaba sizce neden böyle oldu?
Arabayı yeni çalıştırmıştım.motor ısınmışmıydı belki motor soğukken aniden gaza yüklendiğinizden böyle şeyler yapmış olabilir......bugün arabayı kullanırken kendimi kaptırdım,çok hızlı kaldırdım patinaj felan çekti,sonra yol bilgisayarının ekranı yanıp yanıp sönmeye başladı,2 km gittim sönmedi arabayı durdurdum çalıştırdım düzeldi,acaba sizce neden böyle oldu?
:korsan:Yavaş ol yoksa motoru alcan eline demek istiyo heralde 😀
aynen katılıyorum aracı çalıştırın en azında biraz 1 dakika yerinde çalışsın ondan sonra hareket edin...Yavaş ol yoksa motoru alcan eline demek istiyo heralde 😀
Servise işim düşerse sorarım inşallah.biraz uzakta kalıyo.geçi,ci bi arıza olmuştur ama bence bi servise sor ama o hızlı kalkma ile alakası yok bence
Aracı durdururkende 15 saniye beklemek lazım turbonun uzun ömürlü olması için.aynen katılıyorum aracı çalıştırın en azında biraz 1 dakika yerinde çalışsın ondan sonra hareket edin...Yavaş ol yoksa motoru alcan eline demek istiyo heralde 😀