hill holder hatası

ermaninal

Yeni Üye
Adı
erman
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2011 d3 primeo doblomdan çok ama çok memnunum özellikle 1.93 boyunda biri olarak benim için çok rahat bir araç. arabamı gecen sene almıştım. aldığımda arıza ışığı yanıyordu. hill holder devre dışı asr, esp devre dışı şeklinde arıza yazısı çıkıyor ve el freninin orada bulunan esp tusunun ışıgı sönmüyor. sanırım sensörler arızalı, araç almadan önce buyuk bir kaza yapıp toplanmıstı. maliyeti ne çıkar acaba

hoşgeldiniz.
önce sorunun tam olarak nerde olduğunu çözmek lazım, basit bir sensör arızası da olabilir. ama sensör arızası gibi de durmuyor, o büyük kazada araç toplanırken sensörler de tam takılmamış olabilir bu arıza verir yada en kötüsü kazada bu sistem hasar görmüştür ve toplarken de önemsememişlerdir. Durum böyle ise masraf baya çıkabilir.

Erman Doblo ailesine hoş geldin. İyi forumlar.

@ermaninal

aracın bilgisayar ile arıza analizi yaptırsan başlangıç için yeterli olucaktır.

@ermaninal öncelikle aileye hoşgeldin keyifli forumlar

hoş geldiniz.

hoşgeldiniz. herhangi bir yetkili servise gitmeni öneririm. eğer toplayan vatandaşlardan kaynaklı bir sıkıntı ise oraları es geçen adam daha kimbilir neleri atlamıştır. bir check-up a sok aracını.

sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. özel servisi olan arkadaşımda aracı bilgisayara bağladık hata kodu olarak
C0064 Doğrusal İvme Sensörü
-Mevcut
C0045 Fren pedalı basınc sensörleri
-Mevcut
C0060 Savrulma sensörü
-Mevcut
C1028 bilinmiyor şeklinde.

aracınız sensörleri arızalı kaza sonrası o sensörleri yerlernie taktılar mı buda önemli

@ermaninal

sana biraz para harcattırıcak bunlar 🤐

Back