Highgenic Temizleyici

Berkekrm3

Azimli Üye
Adı
Berke
Kan Grubu
A RH -
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Siyah
Merhaba arkadaşlar konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama açıldıysada kusura bakmayın A101 veya BİM'lerde satılan highgenic diye silikonlu yüzey temizleyicilerden kullanıyorum gerçekten işe yarıyor suyu tutmuyo parlak görünüm veriyo fiyatıda 5 6 lira gibi bir fiyatı var ben çok memnunum şişede tavsiye ederim 4 Mayıs'ta araç içi temizleyici sprey ve lastik yanak parlatıcı gelicek fiyatlarıda 3.95 A101 sen almanızı tavsiye ederim 🙂

Dosyalar

• IMG_2064.JPG
    IMG_2064.JPG
    78,2 KB · Okunma: 128
  • IMG_2065.JPG
    IMG_2065.JPG
    79,2 KB · Okunma: 72
Bayağıda büyükmüş bayağı olumlu yorumlar okumuştum bu ürün hakkında , bir ara fırsatım olursa deneyeceğim

daha önce söylemiştik evet tıklayabilirsiniz
@yunus0635

@yunus0635

@yunus0635

@yunus0635

@yunus0635

Son düzenleme:
Saol usta alalım bi deneyelim en azından nasılmış burdan yorum yaparız kullandıktan snra

Ben kullanıyorum memnunum iz bırakmayan bezler ile içersini sildiğinde çok güzel oluyor leke veya iz bırakmıyo torpidoda

silecek contalarınıda kurutmasa sertleştirmese iyi olacak kullanıyodum vazgeçtim

Silecekte hiç denemedim hocam zaten sen durumu biliyorsun arızalardan sıra oraya kadar gelemedi çok detaya dalamadım 🙂)

@Berkekrm3
hayırlısı olsun

Ürünle sadece camları mı siliyoruz nerelerde kullanabilirim???

Parlatıcı demişsiniz bimde a101de satılan parlatıcı pasta cila gibi ucuz ürünler almayın çünkü bunlar kalitesiz oluyor hiç faydası olmuyor

Denemedim hocam sadece bilgi olsun diye söyledim denemedende birşey diyemem bi ara torpido cila sütü gibi birşey gelmişti işe yarıyor ama bu sefer gelenler böyle değil

@fevzii
Heryerde kullanılabilir bir ürün bende ben torpidoda kullanmıştım arkadaşlarım heryerde kullanıyor camda kaportada su tutmama özelliği gerçekten güzel

Ben de 2-3 senedir cam suyuna komple bundan koyuyoRum, camları bununla temizliyorum, çok memnunum cam silin silikonlu gibi bir şey. A101 de 3.90 a 1litreliği var

Back