HGS süresi uzatildi

bilgi için teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler.

bilgilendirme için teşekkürler.

bilgi için teşekkürler....

yav şer......hay allah ya<<<olmnekadar stres yasadım ben orada....

bilgi için teşekkürler.

Bilgilendirme için teşekkürler

babam bugün aydın otoyolundan kaçak geçmiş hgs olmadığından, 33 lira ceza olmuş. eğer 1 hafta içerisinde hgs alınırsa, 3 lira ödenecek 30 lira silinecek.

hgs etiketini iç dikiz aynasının arkasındaki siyah noktalı alana yapıştıracaksınız.

klimalı araçların camları özel cam oluyor kızılötesi ışınları geçirmiyor. ismi aklıma gelmedi. bu yüzden siyah noktalı yere yapıştırmanız gerekiyor.

ekleme: cam ismi atermik cam.

Bizi rahatlattınız, teşekkürler...

31 Aralık'ta son bulacak KGS'li geçiş,
yoğunluk sebebiyle 31 Ocak 2013'e
uzatıldı.
Bilgi için teşekkürler. Ama keşke salı günü öğrenseydim. Bursa ptt'sinde tam 2 saat sıra bekledim. 🙂

Serdarım boşver alınmış alınmıştır.......aslında bu türk halkının micazında var her işi son dakikaya bırakmak. Toplumca yumurta gıdak olayına bayılıyoruz

alışmışız biz.bundan sonra zor düzeliriz.işlerimiz hep son dakika.

Serdarım boşver alınmış alınmıştır.......aslında bu türk halkının micazında var her işi son dakikaya bırakmak. Toplumca yumurta gıdak olayına bayılıyoruz
Aynen katıkıyorum *tup*

SLM ARKADAŞLAR, BENDE HEM KGS, HEMDE HGS ZAR . CANIM HANGİSİNDER İTERSE GEÇERİMDE BU GÜNLERDE OTOBAN VE KÖPRÜ İŞİ YOK. KGS NİN PARASINI NASIL TRANSFER EDERİM.BİLEN VARMI.?
NOT; BEN HERZAMAN ÇİFT TABANCA DOLAŞIRIM. BAKİ BEY BİLİR. SLM MEVLÜT AMCA.

Otoban girişlerindeki gişelere hgs etiketi ve kgs'mizle gidip aktarımı gerçekleştirebiliyormuşuz..

🙂 haklısın valla baki aga..

SLM ARKADAŞLAR, BENDE HEM KGS, HEMDE HGS ZAR . CANIM HANGİSİNDER İTERSE GEÇERİMDE BU GÜNLERDE OTOBAN VE KÖPRÜ İŞİ YOK. KGS NİN PARASINI NASIL TRANSFER EDERİM.BİLEN VARMI.?
NOT; BEN HERZAMAN ÇİFT TABANCA DOLAŞIRIM. BAKİ BEY BİLİR. SLM MEVLÜT AMCA.

Bilmemmi baba ama ikinci tabancanı bana veriyosun sonra peşinde doaşıyoruz. Hahahaha.
Baba kgs deki parayı ya köprü gişelerinden yada merkez postanelerinden aktarabiliyorsun hgs ye

Back