hgs etiketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zikke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
puhahahah buaralar ötmüyor🙂

Yavrum bunun ötmeyeni makbul .........şaka bir yana HGS ötmüyor kardeşim

he vallamı🙂 şaka sandım yav🙂 ii ozaman

Yok len. Valla HGS de. Buzzer yok ani ömüyor

OK...PEKİ BİZ KGS mizde ne kadar bakiye kalmış biyerlerden gecmeden internetten felan öğrenebiliyomuyuz?varmı bilen?

yavrum hgs yi aldığında kgs nin içindeki parayı aktarabiliyorsun hgs ye

serdar abiye postanenin yolu bidaha gözüktü gibi 🙂

yav beimde kgs de 30 tl vardı geri alamam miki? 😀

Niye ki muratım hgs yi alınca kgs dekini ona aktarttırıyorsun

aktaralım ozaman 😀

serdar abiye postanenin yolu bidaha gözüktü gibi 🙂

ehehe gerek yok bitirdim 50krs felan kaldı diğerinde

bir külfetten kurtuldun abi.

aynen orayı görünce zaten iöinde 20lira olsada gitmezdim kalsın kgsnin ya🙂

:korsan:
izdiham

Tosunum merkez postanelerinin hepsi aktarma işlemini yapıyor ne işin var köprü postanesinde

Tosunum merkez postanelerinin hepsi aktarma işlemini yapıyor ne işin var köprü postanesinde

*hehe*:korsan:

Arkadaşlar, Etiketi Aynanın Üstündeki Siyah alana yapıştırdığımızda sorun olur mu?

Siyah alanın hemen altına yapıştırın en sağlıklı yer orası

Siyah noktalı alana yapıştıran hiçbir arkadaş yok mu bu etiketi? Ben dışarıdan etiketin gözükmesini istemiyorum. O yüzden ilk geçişimde elimle o bölgeye tutup deneyeceğim. Olumlu olursa oraya yapıştıracağım. Araba beyaz, siyah ve kırmızı üzerine olunca sarı renk civciv gibi duruyor *no*

Siyah noktalı alana yapıştıran hiçbir arkadaş yok mu bu etiketi? Ben dışarıdan etiketin gözükmesini istemiyorum. O yüzden ilk geçişimde elimle o bölgeye tutup deneyeceğim. Olumlu olursa oraya yapıştıracağım. Araba beya, siyah ve kırmızı üzerine olunca sarı renk civciv gibi duruyor *no*
Camlarda siyah noktalı yerler bu gibi işler için yapılmıştır zaten. Camda sadece siyah noktalı yerlerin ışın geçirimi en fazladır dolayısıyla ön camlarda böyle yerler bırakılır. Benim HGS bu siyah noktalı yerdedir. defalarca da okuma almıştır gişeler.

Back