İsmail önemli olan ve ne kadar yaktığını görmek için ortalama tüketimi dikkate alacaksınız
Gökhan Abi bir defa bende denemek için uzun yolda ortalama 120 150 arası ve bi ara 170 km hıza kadar çktım ortalama 7.5 civarlarında idi basmaya rahmen yinede ekonomik
peki şimdi 1.3 ile şehir dışı sürekli 140 150 km hızda gitsek ve aynı şekilde 1.6 ilede yol alsak sizce hangisi daha az yakar mantıken düşününce 1.6 az yakar gibi geliyor ama diz denemişsiniz daha yüksek veriler çıkmış sizde 1.3 te vardı sizce hangisi daha ekonomik olur?
Oğuz selam,
öncelikle sana şunu net olarak söyleyebilirim ki 1.3 motor 1.6 dan hacim olarak daha küçük olduğu için ne yaparsan yap daha az yakıt kullanacak.(yakıt/hava girdi/çıktı değerleri olarak)
Bu düz mantık
🙂
Gelelim insanları en çok şaşırtan noktaya;
Ben 1.3 le (150,160,180 farketmez ) zorlayarak gittiğimde atıyorum 9 lt ortalama yakıt tüketiyorsam,
aynı olayı 1.6 da yaptığımda 7-8lt oluyor.Bu da insanara 1.6 daha az yakıyor demek anlamına geliyor.
Halbuki yanlış bi durum.
Çünkü 1.3 bu limitte verebileceği gücün sonlarına gelmiş oluyor, ama 1.6 ise kullanılabilecek biraz daha güç payı bırakıyor.
Aslında yanıltan olay bu bence,
Gelelim benim testlerime
🙂
1.3 Multijet 90 E5;
1.3 le Ankara otobanında gördüğüm en düşük ortalama 3.8 lt (en yavaş gidişimle),
en yüksek gördüğüm raka ise 7.8lt
1.3 le en fazla 1 depo ile 1445 km yol gidebildim
1.6 Multijet 105 E5;
1.6 yla Ankara Otobanında görebildiğim en düşük ortalama 5.1 lt.
en yüksek ise 9.6lt
1 tam dolu depoyla gidebildiğim en uzun mesafe 1185km
Bu değerler benim şahsi kullanımım ve aracıma aittir.
Araclarımın her 2 side Maxi şasedir.
Daha az yaktıran veya fazla km. yapanlara bi lafım yoktur , saygım sonsuz yanlış anlaşılmasın diye bunu yazıyorum
🙂
sonuçta ben daha az yakıyorum daha çok menzil yapıyorum diye bunu bi yarışma olarak anlamasın arkadaşlar.
🙂
Teşekkürler.