Helezonlara Soğuk Pres yapan ?

Askın68

Azimli Üye
Adı
Aşkın
Modeli
Renk
Beyaz
S.a arkadaslar aracı hafif düşürmek istiyorum bunun için soğuk presi araştırmak istedim yaptıran varmı her hangi bi zararı oldumu şimdiden tesekkürler..

Duyumpara gore cok asiri ziplamaya neden oluyormus ve yay aniden eski haline donebiliyormus budambuyuk tehlikeye neden olur hattu bu yay yuzunden arabayi deviren bile olmus

D3 kasaya hangi spor yay oluyor peki

Volkan Abi o konu hakkinda bilgim yok

arkadaşlar aşırı değil önlerden 1.5 cm felan arkadan 3 cm düşürcem muayenede sök tak uğraşmak istemiyorum spor yay vizede sıkıntı

Ben kimseye soğuk sıcak [emoji12] farketmez tavsiye etmiyorum imkan varsa ön arka akslar arası bizim doblolarla aynı ağırlığı taşıyan başka aracın yayları kullanılabilir. Yada iyi bir coilover geri kalanlar tehlikeli.

Yazin 98 model sahin s im vardi 2 ay once sattim bende bir hevesle orjinal yaylarini bastirdiydim ancak kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum araba duz yolda ziplaya ziplaya gidiyordu kesinlikle yola felan gidilmez o durumda bende Mercedes e190 yayi taktim sonradan araba kendine geldi muthis oldu sana tavsiye orjinal yaylarina elletme.

Back