Doblo Havuzlu paspas alabileceğim önerilen bir yer

Araciniz sanirim d3.Ben de düşünüyorum bir arkadaşin tavsiye edeceği internetten link var ise iyi olur.Benimkilerin bir şeyi yok ama sağolsun arkaya oturanlar nasil beceriyorsa arka paspaslar hep koltuk altinda

Bizdede oluyo oyle sorunlar arti bide benim sag yolcu koltugunun altinda amfi var her yeri cizilmis yaa paspaslar desen makineden allah razi olsun kucucuk kalmis o yuzden internetten baktim 120 felan alssami diyom acaba n11.com da uygunmuki fiyat

@ogztks06
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Ankaradasın sanırım. Sponsorumuz oto modaya bir sorun kaliteli uygun bir paspas bulabilirsiniz.

Tesekkur ederim artik haftaya kaldi bu hafta gecti cumartesi gunu giderim allah izin verirse

@murat58

Teşekkürler...

arkalardaki sıkıntı kronik 😀😀😀 sanırım. kayıyor.düzelt babam düzelt.

100-150 tl istiyorlar bence gereksiz orjinali serviste 70 tl halı olanı 30 TL

Ben Bauhaustan 45 tlye pufi aldım yumuşak kauçuk süper

Ya oyle yapacaz benimde amacim arabanin alt dosemeler hali oldugu icin iyi muhafaza etmek

@ogztks06
havuzlu paspas alın bence.çok kullanışlılar.ben alırken yoktu d3 e göre havuzlu paspas.şimdilik olduğu için alamıyorum.ama yenileme zamanı gelince inşaallah bende havuzlu düşünüyorum.

Denizli organize sanayide yps plast var her araca göre havuzlu paspas yapıyorlar, bir arkadaşım puntonun bagajına yaptırmıştı internetten sipariş alıp kargoyla gonderebiliyorlar arayıp görüşün istediğiniz derinlikte özel olarakta yaptırabilirsiniz fiyatı abartı değil. (link) gri bej siyah olarak renk seçenekleride mevcut 👍

@ozcnahmet

yps bagaj havuzu yapıyor. araç içi havuzlu paspas ürünleri yok 👍

Ben orjinal paspas i aldım parçacıdan 40tl kauçuk birebir uyumlu 🙂😉

@melrock havuzlu paspas deyince aklıma bagaj havuzu geldi 😀 isterseniz özel olarak istenilen ölçü ve derinlikte içerilerede yaptırabilirsiniz özel siparişte alıyorlar

(link) ben buradan d4 kasa için set aldım 1 takımda linea için aldım

Back