hava filitresine giden kablo

samet55

Azimli Üye
hava filitresine giden kablo ne işe yarıyor acaba bilen var mı ?
ayrıca duyduguma göre o kabloyu cıkarınca aracın cekişi artıyormuş aslı var mı

Hoşgeldin kardeş.. Hemşehriyiz Samsunun neresindensin... Sorduğun kablo debimetreye takılı olar kablo mu..

hoşgeldin. ben şahsen bahsettiğin gibi bir olay duymadım. sen çıkarma o kabloyu olduğu yerden. vardır fabrikanın bir bildiği maliyet üreteceğinden dolayı boş yere takmazlar.

eyvalah hoş bulduk kardeş. bafradan bn de
isim olarak bilmiyorum o kabloyuda neten araştırdım pek kayda değer bişe bulamadım kabloyu sökunce hiç bir uyarı lambası yanmıyor tam bu hava filitresinde takılı alta doğru. sananda katılıyorum boş yere takmazlar.

1.9 jtd ise debimetreye giden kablo sökülüp birkaç sefer tamgaz yapınca egr vaffi devre dışı olup arabanın performansı arttığını benim antalyadaki ustam söyledi

Memnun oldum Bafralı kardeşim.. Site Adminleri Serdar ve Korayın Hemşehrisisn.. Bahsettiğin kablo dediğim gibi debimetreye takılo olan kablo sanırım... Onu çıkartınca debimetreninde işlevi kalmaz sanırım.. Biz fabrikadan iyi mi bilecez her parçanın bir işlevi var sonuçta.. Orjinali fazla bozmamak lazım...

Memnun oldum Bafralı kardeşim.. Site Adminleri Serdar ve Korayın Hemşehrisisn.. Bahsettiğin kablo dediğim gibi debimetreye takılo olan kablo sanırım... Onu çıkartınca debimetreninde işlevi kalmaz sanırım.. Biz fabrikadan iyi mi bilecez her parçanın bir işlevi var sonuçta.. Orjinali fazla bozmamak lazım...

*tup**clap2*

seni dediğin debimetre.eğer o kabloyu çıkartırsan arabanın çekişi artar yalnız yakıt sarfiyatı artar.

bnm araçta o kablonun takılı oldugu parça arızalandı ve araba resmen gitmiyodu kabloyu sökünce eskisi gibi turbo falan devreye girmeye başladı ve sordugum ve öğrendigim kadarı ile yakıt sarfıyatını belirleyenen bir parça ve kullandıgım ve gördüğüm üzere çekişe gidişe ek olarak birşey katmıyor sökülmesi .

Back