tigerbroke
Daimi Üye
hataya bu yaz geldım gelırken ıskenderunu gectık bı daga cıktık ıskenderundakı o pervanelı santraller cok dıkkatımı cekmıstı 😀 ıskenderınu gectık demıstım bı daga cıktık altı hatay'dı ısmını unuttum bak sımdı super bı yerdı o dagda oturduk cay ıctık adanada fılan yanmıstık dagda cay gelıyodu 5 dk gecmeden soguyodu nasıl esıyodu oyle üşümüstük bu arada bız kamyoncuyuz orlarda ne ısın var dersen 😀 hatta oturdugumuz yer petrol ofısı bı benzınlıktı cakma bı benzınlıge benzıyodu 😀tigerbroke tarafından yazılan metin:
sıze antakya kunefesı ve ıskenderun döner i getiririz ve asla o tadı unutamazsınız admınım😀 bır hada yedıgınız kunefe ve dönere hep hasret kalırsınız artık cocuklarınıza analatırsınız 😀 e dıger sefere de mısafırımız olursunuz INSAALLAH hatay gezılmeye deger bır yerdır *tup*
tigerbroke tarafından yazılan metin:
sıze antakya kunefesı ve ıskenderun döner i getiririz ve asla o tadı unutamazsınız admınım😀 bır hada yedıgınız kunefe ve dönere hep hasret kalırsınız artık cocuklarınıza analatırsınız 😀 e dıger sefere de mısafırımız olursunuz INSAALLAH hatay gezılmeye deger bır yerdır *tup*
Chirmicty tarafından yazılan metin:
121. Jandarma Er/Erbaş Eğitim Alay Komutanlığı HATAY/Serinyol 😀😀😀 Acemi birliğim orda bir yol var tam konvoyluk nerden baksan 20km ye yakın bir düm düz yol sapma yok çok güzel bir yol ya 😀 orda konvoy yapmak isterim 😀
çok var hataya zeytın götüren bızden, amcam bı daha yuklerse oraya gelrm bende 😀tigerbroke tarafından yazılan metin:
gemlıklı kardesım..senın o dedıgın yer hatay ın belen ılcesı 😀 dogrudur sen ıskenderunda sıcaktan patlarsın ama sadece 9 km daha devam edersen antakya ya dogru ( hatayın merkez ılcesıdır)belen e varırsın kı oralarda deme keyfıne aksam battanıye yorgan yatarsın 😀beklerım gel yıne 😀
kımse gelmezse ben tek basıma bulusurum kendımle *hilarious*
iskenderun hatayın ılcesı zaten abı😀 ve benım memleket 😀 yıne gelmek ıstersen askerlık yaptıgın yerlere beklerım ınSALLAH