hareket halindeyken ımmobilizer ışığı yandı

007ali07

Yeni Üye
slm 3 gün öce hareket halindeyken ımmobilizer ışığı yandı kenara çekip stop edip tekrar çalıştırdımda söndü ve giderken böyle birşey yapması normalmi sık sık yapmaya başladı. tamirciye sordum ilk defa böyle bişey duyduğunu söyledi.anahtar çektir dedi anahtarcıya gittim oda ilk defaböyle bişey duyduğunu söyledi. göstergede bazen aırbeg arızası bazende abs arızası diye yazı geçiyor acaba neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ne yapmalıyım.

Bende de surekli airbag arizasi yaziyodu servise goturdum kontrol ettiler ve elektronikten dolayi bazen olabiliyo diyip makinaya baglayip ariza sildiler bidaha olmadi

bir sildirin bakalım.

aracı yedek anahtarla kullanın aynı sıkıntı devam ederse sorun kontak yuvasında olabilir ama yedek anahtarla sorun yapmazsa anahtar içindeki çiple ilgili bir sorun

arabanızın aküsü zayıladı ise bazem-n giderkende olsa geçici arızalar verebiliyor

zayıf aküden
beyin yazılımından
yapabilir
akü başını çıkarıp takın(teyp kod isteyebilir)
geçmesse servisde yazılım güncelleyin.

aküsü iyi araba hareket halinde stop edip tekrar çalışıyor sebebi nedir. stop edip çalışmazsa direksiyon kitler fren tutmamazlık yaparmı

aküsü iyi araba hareket halinde stop edip tekrar çalışıyor sebebi nedir. stop edip çalışmazsa direksiyon kitler fren tutmamazlık yaparmı

valla rampada bizim araba istop etti frenler tutmadı allahtan el freni tuttu yoksa arkadaki otabüse çarpıyorduk

ismail araba stop ederse ayak freni tutmaz.onun için zaten el frenini koymuşlar.😀

anahtarı yuvadan çıkarmadığınız sürece direksiyon kilitleme yapmaz. fren konusuna gelince ilk başta belli bir süre tutar. sonra şişeceği için tutmaz.
araç seyir halinde stop ettikten sonra vitesteyken kendiliğinden çalışır. vurdurma taktiği.

Back