Ali Kerem031
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 4 Mayıs 2021
- Adı
- Ali Kerem
- Kan Grubu
- AB RH +
- Aracınız
- Doblo
Aleyküm selam termostat arızalıÖncelikle herkeze S.A. benim doblo1 im var. Yaklasik 50 60 km lik bir yola ciktim hararet gostergesi sıfira indi motor ariza lambasi yandı bunu 2 3 seferdir tekrarlıyor neden bu oluyor arıza termostattan mıdır
Termostatı degistirdim hala aynı şey yolda giderken sondurup calistiriyorum ayni sey oluyorAleyküm selam termostat arızalı
Termostatı degistirdim hala aynı şey yolda giderken sondurup calistiriyorum ayni sey oluyor
Merhaba termostat arza yapmış bizim doblolarda kronik termostat kasnakla birlikte değişicekÖncelikle herkeze S.A. benim doblo1 im var. Yaklasik 50 60 km lik bir yola ciktim hararet gostergesi sıfira indi motor ariza lambasi yandı bunu 2 3 seferdir tekrarlıyor neden bu oluyor arıza termostattan mıdır
Müşür de arızalı olabilirÖncelikle herkeze S.A. benim doblo1 im var. Yaklasik 50 60 km lik bir yola ciktim hararet gostergesi sıfira indi motor ariza lambasi yandı bunu 2 3 seferdir tekrarlıyor neden bu oluyor arıza termostattan mıdır
Onu aslinda ustanin akil edip soylemesi gerekirdiTermostat değişmesine rağmen sıkıntı devam ediyorsa termostat fuzuli değişti hararet müşürü doğru ölçüm yapmıyor olabilir.İlk önce bakılması gereken yer müşür düşükten pahalıya gidilmeli