Hangi Tip Sürücüsünüz ?

Hangi tip sürücü olduğunuzu biliyor musunuz? ( CEVAPLARI AÇIKLANDI )

• 1- Öğreten adam

• 2- Her şeyi bilen sürücüler

• 3- Yarışmayı seven sürücüler

• 4- Ceza veren sürücüler

• 5- Filozof sürücüler

• 6- Kaçılacak sürücüler

• 7- Kaçan sürücüler

• Toplam katılım
    57
@doblocuyakup06
Kısmet yolumuz düşerse bir çay içeriz😆
Kötü örnek olmayalım arkadan yetişen genç sürücü arkadaşlara 😛😀

Nasipse bu ay ecufast geliyor 😉 kalkacaksak boyle kalkalim 🙂

@dodoylmz
Kemer bağlamayan adamlar arkadaki koltuk kemerlerine kadar bağladı 😀

@doblocuyakup06
Tavsiye etmem.
D1 olduğuna aldanma.
deviri cosinus le mi çarpıyo napıyosa artık.😀

@Kgunes
Var işte abi 7.sırada kaçan sürücü.
Seni göremiyoruz yollarda anında kaçıyon😛

@ceyhungulen
ahahaha arkada kemer olduğunu 5ten3e çekerek gösteren adam gibi adam 😀

@ceyhungulen
Ben kacmiyorum yetişemiyorlar. 😛😀

İŞTE SÜRÜCÜ TİPLERİN AÇIKLAMALARI 🙂

1- Öğreten adam

Bu tip sürücüler, kendilerinden son derece emindir. Dolayısıyla trafikteyken diğer sürücülerin hatalarına odaklanırlar. Eğer başka sürücülerin hatalarını fark ederlerse, hemen onları bir şekilde uyarırlar.

2- Her şeyi bilen sürücüler

Bu grupta yer alanlar biraz gergindir. Trafikte kendilerinden başka herkesin yanlış yaptığını düşünerek sinirlenirler. Hatta kendilerini tutamayıp camdan diğer sürücülere bağırmaktan çekinmezler.

3- Yarışmayı seven sürücüler

Bu tip sürücüler rekabetten hoşlanır. Sanki o anda trafikte olan bütün arabaların en önünde onların gitmesi gerekiyor gibi düşünürler. Kendilerini geçen sürücüye sinirlenirler ve ani manevralar yaparak onları geçmeye çalışırlar.
4- Ceza veren sürücüler
Bu tip sürücüler, trafikte başka sürücülerin hatalarını gördüklerinde hemen cezalandırmak isterler. Hatta çoğunlukla arabadan inip, hata yapan sürücüyle kavga etmekten de çekinmezler.

5- Filozof sürücüler

O kadar hoşgörülüdürler ki, hata yapan diğer sürücüleri hemen affederler ve sakin bir dille açıklama yaparlar. Araba sürerken asla duygularına yenik düşmezler, hep mantıklıdırlar.

6- Kaçılacak sürücüler

Bu tip sürücülerden kaçmak gerekir. Çünkü trafikteki diğer sürücüleri yanlış davranışlarıyla adeta tehdit ederler.

7- Kaçan sürücüler

Çoğunlukla müzik dinleyerek kendilerini trafikten izole ederler. Olabildiğince diğer sürücülerle iletişim kurmamayı tercih ederler. Muhtemelen trafikte en az sinirlenenler de bu grupta yer alan sürücülerdir.

5 ile 7 en iyileri sanırım.hepimizin olabilmesi temennisiyle.

Çok sinirli ve trafikte kendime hakim olmayan bir sürücüyüm. En ufak bir hatada hemen el frenini çekip sonunu düşünmeden aşağı inen enayinin biriyim. Bir gün kafama sıkıp bırakacaklar sanırım .

Çok sinirli ve trafikte kendime hakim olmayan bir sürücüyüm. En ufak bir hatada hemen el frenini çekip sonunu düşünmeden aşağı inen enayinin biriyim. Bir gün kafama sıkıp bırakacaklar sanırım .

5 sene öncesine kadar 3 numaraydım pişman mıyım hayır 🙂
asker de bana ne yaptılarsa İstanbul a geldim 7 numara olarak sürüş hayatıma devam ediyorum 🙂 kimseye bulaşılmıyor ülkede can güvenliğimiz kalmadı diye düşünüp kimseye uymuyor sen haklısın abicim deyip haklı olduğumu düşündüğümde bile özür diliyorum 🙂

Back