Hangi Renk Tavsiye Edersiniz..??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tutkun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tutkun

Saygın Üye
Adı
Serhan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
kurşun gri
Arkadaslar önümüzdeki hafta aracın siparişi verilecek yanlız 2 renk arasında kaldık sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum..
2016-09-04 13.30.18.png
Screenshot_2016-08-20-22-49-44.png

Maşallah hayırlı olsun şimdiden en üsteki füme daha asaletli duruyo güzel

alttakide güzelde benim baba 1956dogumlu tam onluk nostalji rengi

Trafikte dikkat cekmek istiyorsaniz alttaki ni secin derim. Usteki de renkten dolayi degisik duruyor. Tam benim rengim degil
Ben butun araclarimi siyah yada beyaz aldigim icin bana ikiside ters geliyor. 😉

@MEHMET78
İlk rengin iç renginlede bi kontrastı var.
2.renk cok açık aracın içide kahverengi tonları oldugu için benimde gonlumden ilk renk geciyor hem ön arka tampon korumaları daha belli ediyor kendini

Zevkler renkler mevzusu tabiki ama beyaz renk neden düşünmüyorsunuz ?Zaman geçiyor ve mahalle veletleri falan ufak tefek çiziklerin en kamufle olduğu renk bence.Hakkinizda en hayirlisi her gördüğünüzde iyi ki bunu secmisim diyeceginiz hangisiyse o olur inşallah.

@sukru56
Çizik konusunda haklisiniz ama beyazda cok basit duruyor

açık renk kiri göstermez avantajdır koyu renk asaletli gösterir ama süreli toz gösterir bunu göz önünde bulundur usta 🙂

Arkadaslar kurşun gri trekking aracı olan varsa bikaç resim atarmısıniź yarın araç sipariş verilecek renk işini netleştirmwk istiyorum..

@Tutkun
Başka renk istemiyor musun abi

@F.Caner
Bu iki renk arasındayim

@Tutkun
O zaman benim tercihim üstteki olurdu diyebilirim abi

@F.Caner
Eyw.

Üstteki yani kurşun gri sipariş verdik en geç persembe teslim alıcaz. Hepinize tesekkurler arkadaslar

2. açık renk daha iyidir 🙂

Back