Hangi enjetör temizleyici

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hlec26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hlec26

Azimli Üye
Başlıkta da görüldüğü gibi fiat doblo 1.9 JTD dizel arac icin hangi marka uygundur?
Arac 188 000 km'de

kendim berner marka dizel enjektör temizleyici kullandım memnun kaldım fakat aracım 62 binde senin ki 188 binde bi problem cıkarma olasılıgı yüksek bu yüzden carbon clean işlemini serviste yaptırman daha iyi olucaktır.

189000 de kendim yarım depoya 1 tane atım ekspertiz e girdik motor yüzde 90 çıktı ama dediler enjektörlerden ses geliyor birtane katkı atınyarım depoya onun için atık ama abartı bir fark görmedk

@44 AV 532 samet
Dostum youtubeye yaz çıkar

Hocam 100.000 km üstündeki araçlara ne fiat servisi nede bosch servise cc işlemi yapmıyorlar.

@Jdm06
Kardeşim yapmamaların nedeni bu zamana kadar yapmamışsın bu saatten sonra temizlenirse pislik başka yerleri tıkar ve başına bela olur iş sende biter emme eksoz manifoldlarını söktür temizlet gaz kelebeğini temizlet egr temizlet sonra depoya würth dizel katkısını at depo bitene kadar 3.000 devirin altına inme otobanda 5 vitese geçme 4te bağarsın araba temizlik yapsın.

Evet jdun aracın enjektörler söküldü ve pomaciya gitti biri pert çıktı değişti diğerleri temizlenip yerine takıldı ama araba sanki çok sesli çalışıyor gibime geliyor neden olabilir

artık daha iyi püskürttüğü için kükreme arttı.

Vallaha bir şey yapmam lazım arac suanda 267.000 de 60.000 den beri bizde her şeyini biliyoruz hiç motor zorlanmadı temiz bindik yagına suyuna baktıktan sonra bir şey olmuyor ama önlem almak lazım.

110 liralık mazota 1 kutu tunap marka kullandım çalışması rahatladı çekiş fark etti araç 110 binde

IMG_20151212_231150.jpg

@44 AV 532 samet
En güzeli bu full depoya at keyfine bak.

Sezgin kardeşim araç 2912 1.6 şu anda orjinal km si 17000 de mazot katkısı koysam wurth iyi olurmu araç biraz fazla yakıyor gibi

@ustabirol
İyi olur ama yakıtı değiştirmez.

Hangi sıklıkla koymak gerekir

Back